tirsdag 4. september 2018

Oppbygging yttervegg

Prinsipiell oppbygging av yttervegger foruten bærekonstruksjon, består av kledning, luftespalte, vindsperre, isolasjon, dampsperre og innvendig kledning. Denne brosjyren om “Tak og yttervegger” er en av tre brosjyrer i serien. Har nå kommet i gang (firma som gjør dette) med et utbygg på det huset .

Oppbygging av bindingsverk av tre og montering av varmeisolasjon, vindsperre og dampsperre i yttervegger. Bindingsverk av I-profiler av tre til yttervegger i . Anbefalinger: n 2mm i yttervegg n 300-3mm i tak. Fokus på: n Isolasjon n Tetthet n Kuldebroer n Nøyaktig .

Denne anvisningen viser utførelse av yttervegger og tak med minutters brannmotstand i småhus av tre. Oppbygging av vegg med gjennomgående stender av sammenlimte lameller. Petersen Bygg om viktigheten av lufting i yttervegg.


Ytterveggen i betong skal isoleres på innsiden 13. Litex Membranplate har lik oppbygging på. I overgangen gulv/vegg skal Litex Gummiert. Her er det vist løsninger på yttervegger i tre som tilfredsstiller kravene til Passivhusstandard.


Oppbygging av vegg med gjennomgående stender i I-profil. Damp/kondens som jobber mot yttervegg, mot kaldere rom og mot rom med. Når denne fuktigheten kommer ut i kjøligere deler av ytterveggen, vil vannet kondensere. Denne anvisningen viser utførelse av yttervegger og tak.


Yttervegger med oppbygning som avviker prin- sipielt fra fig. Yttervegg kan også ha føl gende oppbygning fra innsiden og ut: o 2mm betong. Vegg i toppetasjer har 19x1mm dobbeltfalset brannimpregnert panel.


Merk av i dialogboksen for Vegg og Automatisk generering av vegger. Prinsipiell oppbygging av yttervegger foruten bærekonstruksjon, består av kledning, luftespalte, vindsperre, isolasjon, dampsperre og . Dampdiffusjonsmotstand mot yttervegg og kalde ro2sd/m. En bærende yttervegg er m lang og oppsatt av stendere med dimensjon 48x198.


Detalj 3: Oppbygging yttervegg som angitt under detalj 2. Delrapport – Yttervegger i tre som kan tilfredsstille passivhuskrav. Veiledning for muring av og cm dybde stein på eksisterende vegg. For ytterligere informasjon om oppbygging kan vi være behjelpelig eller du kan . Vindtetting og underkled- ning på utvendig vegg.


Blant annet vil økte nedbørsmengder stille større krav til utforming og oppbygging av yttervegger. Yttervegg bør derfor utføres etter prinsippet om totrinnstetting . Vi gir deg noen gode tips i forhold til oppbygging av vegger, og hva som er viktig å vite for å unngå. Dette bildet viser oppbygging av en yttervegg, ”lag for lag”.


En av de fire veggene i badstua vender mot yttervegg, og denne er pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.