mandag 3. september 2018

Oljemaling på vannbasert maling

Dersom man har brukt Oljebasert maling FØR, er det da man kan ha VANNBASERT etterpå? Hvor lenge venter du med å ta i bruk et rom etter å ha malt det. DER ER IKKE FARLIG Å MALE INNE MED OLJE/VANNBASERT.

Vannbasert maling VS Oljebasert maling - Skravlesiden - Forum. Har et rom som er malt med oljemaling, kan jeg bruke vannbasert maling. Maling mens man er gravid - Graviditet, spedbarn og. Hva mest skadelig ; oljebasert eller vannbasert maling ?

Ulike-malingstyperBufretLignendeVannbaserte (vanntynnbare) akrylmalinger er billigere enn oljemaling. De finnes i flere varianter, med akryl/lateks og PVA/ lateks som de vanligste. Hjelp :rødme: :rødme: :rødme: Hva gjør vi nå? Vi har malt et rom med vannbasert maling oppå oljemalinga som var der i utgangspunktet.


Kan jeg male med vannbasert maling på panel som. Maling: kan en male oljemaling over vannbasert? Forskjellen mellom vannbasert-, oljebasert-, og akrylmaling.


Spør kanskje litt dumt nå, men hva er egentlig forskjellen mellom vannmaling og oljemaling. Er klar over at den ene er vannbasert mens den .

Maling deles stort sett opp i to hovedgrupper: Vannbasert og oljebasert. Den første kan igjen deles opp i lateksmaling og . Jeg fikk inntrykk av at akrylmaling per i dag skulle være nesten like holdbart som. Vannbasert maling er ikke like slitesterkt som oljemaling. Det er mulig å bruke de to produktene i kombinasjon, men som en generell regel bør du ikke bruke vannbasert maling over et eksisterende lag med oljemaling. Orker ikke tørketiden (og stanken) på oljebasert maling så jeg lurte på om jeg da kunne ta vannbasert maling til strøk nr.


Jeg bruker jo litt tid på maling av vinduer og slikt. Da er oljemalingen grei som ikke tørker så fort. De fleste vet at det er forskjell på inne- og utemaling, men vet du. Dette er en blanding av akryl- og oljemaling, og det er den beste når det . Spørsmål 7: Kan man legge Drygolin Oljemaling (white spirit-tynnet) utenpå en.


Er vannbasert maling mindre giftig, gir mindre lukt og greiere til å male. Sant på karmer og dører må man bruke oljemaling fordi oljemaling . Men hva skal man velge: Trebeskyttelse som er vannbasert eller oljebasert? Anti-green før du maler trebeskyttelsen på.


Jeg vil anbefale deg å ta turen innom en malerbutikk,og få litt råd og veiledning,+fargekart etc. Det finnes to typer maling,oljebasert og vannbasert. Den største fordelen er at malingen tørker fort, og du får ikke støv og smuss i malingen.


Til grunning anbefaler Jotun Heftgrunning Vannbasert. Disse kan du male både med oljemaling og vannmaling. OG, vannbasert maling er slitesterk som bare juling, så lenge den får.


Jotun anbefaler ikke å male oljemaling over vannbasert da den kan slå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.