mandag 3. september 2018

Flytebrygge element

Hver enkelt flytebrygge element (klosse) flyter, og kan enkelt legges til konstruksjonen. Du kan lage dine egne konfigurasjoner avhengig av dine behov. Produktet er også beregnet for tung last.


De øvre og nedre deler er forbundet med hverandre med sammensatte moduler. Dødvekt med for eksempel kjetting benyttes for å .

NO MANGE ÅRS ERFARING OG KJEMPEMANGE FORNØYDE SELVBYGGERBRYGGEBYGGERE OVER HELE NORGE! Sett sammen din egen flytebrygge. Flytebrygger for alle behov. Modulbaserte flytebrygger. Høyde over vannet: 2 cm.


Vår populære flytebrygge med flyteelement av PE-rør kan nå leveres også med dekke av PE-plast i form av rister. Dette gir en flytebrygge som er evigvarende og vedlikeholdsfri!

Astorplast AS har levert flere . Er standig på utkikk etter gamle, billige stålbrygger f. Flere resultater fra baatplassen. Bufret Lignende Forankringsbrønner tilgjengelig fra oversiden letter evt. Integrerte forankringsbrønner eliminerer slitasje og korrosjon på utvendige bøyler som vanskelig lar seg reparere.


Betongbrygge: Bredde meter (m inkl. fenderstokk). Lengde: 1 og meter pr. Bygg din egen flytebrygge med båre elementer.


Skal bygge flytebrygge med 2liters plasttønner som flyteelementer. Noen som har gode forslag? Helst til en billig peng. Har lurt på patentbånd o. Vi tenkte en på ca 2x5m og denne skal ligge ute i sommerhalvåret.


Trykkimprignert tre er visstnok tingen å bruke. Vi har masse isopor liggende, så vi vil bruke dette som flyteelement.

Leveringsbetingelser: Fritt levert Fredrikstad. Tredekke - element inkl. Stålbjelke for C- flytebrygge.


Stålrammen: Ulpukka flytebrygge har en enkel og entydig konstruksjon, og man får en vedlikeholdsfri flytebrygge som man har glede av i mange år. En Ulpukka flytebrygge leveres som standard med galvaniserte stålrammer, ferdig sammensatte tredekke- element , pongtonger, kombinert fast fjell -og landforankring samt . Bommer kan leveres med im- pregnert tre-dekk i hele lengden, og ekstra floater, som gjør den gangbar. Vi leverer også: FLOATER.


Floateren er patentert og design- beskyttet. Spesifiser utriggere, lengde oppbygning, materialer,. Samlet lengde ca 2m. Bryggene er i stor grad vedlikeholdsfrie, og plasseres i et vedlikeholdsfritt element , enten det er ferskvann eller sjø.


Lars Bernt Salomonsen i plan og teknikk i Vestvågøy kommune bekrefter overfor Lofotposten at man er kjent med at det er mulig å velge flytebrygger med hytte. Den omsøkte flytebryggen vil ikke gi noen ulemper for allmenheten, og vil fremstå som et naturlig element i omgivelsene. Konklusjon: Fagetaten bør . En brygge er en installasjon i sjøkanten der båter kan legges til land og fortøyes, og der lasting og lossing kan foregå. En brygge står gjerne vinkelrett på lan men begrepet brukes også om installasjoner langs lan og om konstruksjoner som kan kalles kai. Konstruksjoner for anløp av skip kalles gjerne kai om de går langs . Vi har for salg fra vår lager på Eldøyane en rekke flyteelement.


Elementene egner seg ypperlig til selv-bygging av private flytebrygger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.