onsdag 5. september 2018

Metro fliser

Metro er en serie av fliser med fasett kant i ulike størrelser og overflater. Passer ypperlig over kjøkkenbenken eller på badet. Overflaten er slett blank hvit med fasettkanter. Helheten vil gi et moderne inntrykk.


Egner seg godt både på vegg over kjøkkenbenk, så vell som veggflis på baderommet.

Det er litt av et puslespill å sette opp metrofliser i et dusjhjørne, men flisene belønner deg med et flott, reflekterende lysspill. Klassiske tidløse metrofliser. Interiørekspert Marianne Haga Kinder har en forkjærlighet for flis. På kjøkkenet har hun valgt lyse klassiske, tidløse metrofliser med fasettkant som gir et helt spesielt lys på kjøkkenet. Kjøkkenveggen blir et smykke i rommet, sier Marianne entusiastisk.


Vi mener, det er god service, at sælge vores fliser stykvis. Så hvis du ønsker en prøve, eller bare kun har brug for nogle få fliser , så kan du altid købe det antal fliser du ønsker hos os. Denne flisen er enkel å vedlikeholde og har funksjonalitet og slitestyrke for deg .

Metoden har vært kjent i tusener av år, og at fliser enda er i bruk sier sitt om nytteverdien og populariteten til produktet. Flis Hill Ceramic Metro Subway Faset Hvit 10x30. Brilliant Hvit, Colonial Hvit (krem) eller andre farger - for montering i murstens forbinding.


Klikk på bildet over for oversikt på nett. Gulvet over er våre viktorianske gulv fliser. Hold the Line - Gammel 80- talls musikk video med Toto . Flisene leveres i 1x m. Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. En av Europas største fliskjeder.


Enorme volum gir lave priser. Nå tilbyr vi parkett og laminat. For en stund tilbake bestillte vi oss hvite metrofliser med faset kant eller subwayfliser som de også kalles. For at det skal være lettere å rengjøre etter fett og smuss tenkte vi å ha fliser i . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Jeg drømmer om hvilke fliser vi skal ha på kjøkkenet når vi en dag får pusset det opp.


Se de fine forslagene fra Right Price Tiles her.

Selger en pakke (et par fliser brukt) med hvite matte metrofliser. Fine over kjøkkenbenken. Alle leverandører jeg har skjekket har kun sort, hvit, creme og rødt.


Noen tips hvor dette kan oppdrives?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.