fredag 28. september 2018

Hylle i dusj

IMMELN dusj/såpekurv m krok, sinkbelagt Bredde: cm Dybde: cm. Vårt utvalg av dusjtilbehør omfatter knagger, hengere, hyller og annet som kan hjelpe . Her kommer løsningen, en innfelt hylle i dusjen! En slik hylle er både praktisk og vakker og er lett å planlegge inn når du skal bygge nytt bad eller renovere ditt . På et bad er det praktisk med gode løsninger for oppbevaring.


Hos Comfort finner du et bredt utvalg av hyller, kroker, krokrekker og stativer til badet. Macro har geniale løsninger for oppbevaring i dusjen.

En dusjhylle i full høyde for kabinett eller hjørne, med seks trådkurver som dekkes av dør når dusjen ikke . Svenske Macro har laget lekre hyller som tar liten plass i dusjen, og som passer i både dusjhjørner og dusjkabinetter. Jeg har planer om å felle en hylle eller to inn i vegg i dusjen. Jeg kunne tenkt meg å hatt en LED lyslist inne i hyllene, men er veldig usikker på . Vi holder på og total renoverer badet, hvor vi skal ha en dobbel dusj rett på flis.


Her skal vi lage til en lang hulle i veggen hvor vi kan plassere . Trenger du ekstra oppbevaringsmuligheter i dusjen? Da kan du spenne opp denne hyllen mellom tak/gulv, og plutselig har du tre ekstra hylleplater og en stang! Badejobb på Fonnes i samarbeid med Skarsvåg rør AS, Nordhordland Elektro og Byggmester Alf Nilsen, fliser levert av Modena Åsane.

Såpekurv/hylle som kan festes på en av bakveggene. Våre innovative dusjtilbehør er designet for på en smart måte gjøre livet litt enklere. Form går i linje med idé og skaper en eksklusive følelse. Sammenlign tilbud på Hylle i dusj i kategorien Baderomsinnredning fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av . Det er ikke helt ferdigt men guuud så rått :D. Her er den ene veggen gjort klar, skal bli dusj hylle her ;).


Vi trenger en hylle i dusjen som kan henges over dusjkabinett. De fleste dusjhyller jeg har sett har en krok som ikke kan henges på dusjkabinett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.