mandag 3. september 2018

Frosta glass folie

Vår folie er av høy kvalitet og har en nydelig overflate. Den ser ut som frostet eller sandblåst glass. Folien er limfri, og du kan selv skjære den til og montere den .

Jeg har akkurat kjøpt nytt hus og på badet er det nå fullt innsyn fra veien. I stedet for å henge opp gardin tenkte jeg å forsøke å froste glasset . Påføres enkelt ved hjelp av selvmonteringskit. Finnes også som frostet glass, speil, krakkelert .

IKEA - AMORF FROST, Vindusdekorasjon, Avskjermer, men slipper inn lys. D-c-fix glass vindusfolie transparent frostet 45x2m. Selvklebende glass- og vindusfolie med transparent frostet overflate i 45x200cm størrelse. Valgt variant: L200xBcm, L200xBcm 690. Dette vil altså egne seg best til glassoverflater som ikke skal være.


Gjør du det selv, får du frostet folie fra et par hundre kroner for en . Elektrisk film fra SONTE er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra transparent til ikke-transparent . Produktbeskrivelse: Effektfull frostet folie fra produsent Oracal. Husk at det kan lønne seg å ta vindusfolien 2-3mm mindre enn glassmålet, da blir det enklere å .

Ytterligere info: Folien festes ved hjelp av statisk elektrisitet. Rengjør overflaten som folien skal festes på. Mattert folie i fire forskjellige varianter.


Kjøp Frostet folie til vinduer (Våt montering) Frostet Folie til Vindu (Selvklebende). Velg Lengde og antal, så sender vi til deg. Matter ditt vindu med frostet glass folie. Brukes ofte på vinduer på baderommet, der man ikke ønsker å kunne se gjennom, men . Enten du ønsker å skjerme kontorene eller møterommene mot innsyn, eller gi glassveggene dine et nytt stilfullt uttrykk - har vi mange valgmuligheter for . Frostet folie med stripe-mønster på kontor til delvis skjerming. Streken i mønsteret har tykkelse mm, og framtrer som klart glass.


Full innsynsbeskyttelse når du trenger det SmartGlass er en film som blir integrert på eller i glasset, og kobles til strømuttak. En type klebefolie blir festet med statisk elektrisitet. Metoden bidrar til at folien sitter godt på glasset, samtidig som . Har du store glassflater med behov for innsynsskjerming eller solblending? Med et klikk går glassflaten fra gjennomsiktig til frostet. Jeg har en innedør som jeg holder på å pusse opp, har kjøpt meg klart glass til denne.


Så på norske homsepatruljen at de satt på frostet-glass-film på vinduene til offeret Hans-Jørgen. Det hadde vært midt i blinken for vår leilighet! Frostet folie til bruk på vinduer hvor du ønsker skjerming for innsyn utenfra, f. Nødvendig verktøy ved montering: Skarp kniv/ . Frostet folie er vanlig å bruke på for eksempel baderomsvindu, glassvegger/skillevegger med mer. Enten for dekoren sin skyl eller for å hindre innsyn? Frostet folie eller etched glass en flott . ETC Et Cetera Profil AS har lagt til nye bilder i albumet: Foliering av glass HELFO.


Det fine er at folien slipper inn lys og pynter opp, samtidig som den. All vår vindusfolie fester seg elektrostatisk (uten lim) på vinduet - og kan således trygt settes opp uten fare for at du har 'ødelagt' vinduet for evig tid. Med sin spesielle beskaffenhet bryter frostet folie lyset slik at ting blir veldig vanskelig å se for det menneskelige øye.


Vindusdekor, frostet folie, reklame på vindu, frostet glass og klistremerker til vindu er produkter som gjør din bedrift synlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.