onsdag 5. september 2018

Ekspanderende trelim

Jeg mener å ha lest om ett lim som ekspanderer noe og kan ta litt ujevnheter ? Det ekspanderer som du skriver og vil renne ut av fugen. PVC og polystyren samt også ekspanderende polystyren (EPS) .

Er det å anbefale å bruke polyuretanlim eller vanlig trelim? Selv brukte jeg ikke-ekspanderende polyurthan og trengte derfor ikke über . PU lim kjøpes i vanlig byggvare butikk og fås i liter (Casco). PVA limene ved at det bruker fuktighet ved herding og ekspanderer noe.

PVC og polystyren samt også ekspanderende polystyren (EPS). Et enkomponent, vannfast trelim, der limfugene har en høy sluttstyrke og i tillegg god . Polyuretan lim uten løsemidler som gir vanntette sømmer. Limet herder med atmosfærisk fuktighet eller matrialets. Har god inntrengning i porøse materialer eller . Et vannfast, utrolig sterkt lim til tre med høyt fuktinnhol samt tre mot metal.


Ekstra sterkt lim til tøffere liming av tre, innendørs. For å oppnå et godt resultat er godt presstrykk en absolutt forutsetning.

Borrer jeg hull til ekspanderende nylonplugger med senteret etter hvor den skal. Litt skuffa over feste evnen til ekspanderende trelim. Uansett om du skal legge gulv, legge fliser, fuge vinduer og dører eller montere innredning har vi det rette produktet for deg. Erstatter både monteringslim og flytende PU-lim.


Produktet ekspanderer 10- under herdingen – dosere derfor med måte! Brukt 22mm MDF, ekspanderende trelim (polyurethan vanlig trelim trekker seg sammen ved tørking og kassen kan bli utett!), Acousto-Q . Danner en ekspanderende tetting som beskytter mot varme, ild og varme gasser. Meget effektiv til fjerning av fett, olje, tjære, asfalt, blekk, maling, lim, harpiks, . Av liming så kan jeg anbefale ekspanderende trelim, funker fett som tusa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.