tirsdag 31. juli 2018

Takberegning

Takberegning: Beregn enkelt ditt nye tak inkl tilbehør. Dette verktøyet gjør det enkelt og oversiktlig å regne ut materialbruk og pris på materialene til det nye taket. Enkel takberegning er et trinn-for-trinn-verktøy, hvor .

Nå har vi gjort det enkelt å beregne materialer til ditt tak. Med Verform sitt takberegningsprogram kan du skrive inn målene på taket ditt, velge tilbehør og få en . Ved hjelp av vårt IcoBest Beregningsprogram kan du selv beregne hvor mye materialer som vil medgå til ditt prosjekt. For å få pris må du skrive ut beregningen .

Takkalkulatoren er et verktøy for avanserte mengdeberegninger av takstein fra MONIER. Beregningsunderlaget består av tre sider. Dersom du ikke har mulighet til å fylle inn all informasjon, . Her har vi samlet noen linker fra leverandører og andre som kan gjøre det enklere å finne riktig kvantum, mål og løsninger.


For å lagre din tak-beregning må du logge . Nytt loft med tak - beregning av bærekonstruksjon. Se når domenet skal fornyes, når det er registrert o. Registreringsdato: 12/12/2012; Skal fornyes: 11/12/2016; Levetid: 4. Er taket mer komplisert må vi ofte tegne det .

Ved beregning av tak med en mer komplisert form, anbefales det å bruke vårt profesjonelle program til takberegning. Alsvåg Original og Alsvåg Monark, har vi laget ny brosjyre og ny monteringsanvisning. Fyll inn de markerte felt: velg takplate og farge i rullgardinen, tast inn takvinkel i grader, bygningsbredde . Reelle snølaster er i høyeste grad variable både i tid og rom.


De lokale variasjonene kan erfaringsmessig også være store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.