fredag 27. juli 2018

Ovalt badekar

Badekar i moderne minimalistisk design for montering…. Frittstående ovalt akryl badekar, som kommer i stilr… kr 9900. BufretEt ovalt og moderne frittstående badekar av slitesterk og lettstelt akryl i myke former.

Helstøpt badekar som har en flott harmoni av form og funksjon. DreamDay frittstående badekar er laget av slitesterkt og lettstelt akryl i myke former. Designet av Philip StarckFrittstående badekar med tidløst design.


Mål lengde x bredde x dybde: 1x x cm.

L:160×cm Dreamday er et moderne frittstående badekar av slitesterk og lettstelt akryl i myke former. Helstøpt badekar med en flott harmoni av form og . L:180×Dreamday er et moderne frittstående badekar av slitesterk og lettstelt akryl i myke former. Helstøpt badekar med en flott harmoni av form og funksjon.


Starck ovalt badekar for innbygging Produsert i mm sanitærakryl. Nødvendig tilleggsutstyr er av- og overløpssett og bense. White 180×cm White ovalt badekar Frittstående, Mineral cast.


For frittstående montering, laget i mineral cast.

GC-313B er et stilrent og ovalt badekar for den kresne. Verona badekar fra Copenhagen Bath; ovalt frittstående badekar i helstøpt Acovi kompositt. Et moderne frittstående badekar av slitesterk og lettstelt akryl i myke former . Skal dit badeværelse have et løft med et nyt fritstående badekar – så er du landet det helt rigtige sted. Hos os finder du Danmarks største udvalg af fritstående . Sammenlign priser på 6679330- Starck Ovalt Badekar 180X80cm fra forhandlere. PRIME-LINE WALL Ovalt badekar med integrert panel, for veggmontering 18x 9mm.


Starck ovalt badekar for innbygning, 1900x9mm. Leveres med bensett og av- og overløpssett. Badekar finnes i mange typer og finisher.


Enten du ønsker et frittstående, innebygget eller buet badekar til hjørnet, har du mange . Ovalt badekar, drop-in versjon, sanitærakryl. Ovalt badekar, frittstående versjon, sanitærakryl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.