mandag 30. juli 2018

Hvitt lysfat

Delikat lysfat i metall, her kan du samle dine skatter. Finnes i flere farger og størrelser. Pudderrosa kubbelys 7xcm. Hvit kubbelys 8xcm. Kid pall stearin kubbelys.


KitchenTime selger lysfat og lyslykter fra kjente varemerker!

Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! DWL Lanterne, klar, H 2cm. Hallon Lyslykt Ø cm . Fat, avlangt, sort POL429_Rel POL429_1. For dager siden - Et stilig hvitt lysfat for stumper og blokklys fra Ernst Kirchsteiger. Bruk naturen for å dekorere ditt lysfat for å skape en hjemmekoselig stemning.


Litt mose eller fargerike løv på høsten eller steiner og blomster på våren er kjempeflott! Stilig innredningsdetalj fra ERNST!

Det avlange lysfatet passer utmerket for blokklys eller vakre blomsterdekorasjoner. ERNST serien er designet av Ernst Kirchsteiger, som har jobbet med et rent, enkelt formspråk og produkter laget av ekte materialer. Han har designet produkter som han selv . Da jeg designet SKURAR-serien ville jeg sette et varmt, romantisk preg på hjemmet. Jeg samlet inspirasjon fra flere ting, tradisjonelt håndverk, bryllup i hvitt , brudetiaraer og blonder, selvfølgelig.


Produktene er laget i stål, men er kuttet for se ut som et delikat blondemønster som avsluttes med en fint utskjært kant. Stearinlys gir flott og stemningsfullt lys, men gir også etterlengtet varme. Særlig populære er de hvite kubbelysene, men også røde, brune, grønne og burgunder lys er populært.


T-lys i fine glass eller lysestaker er fine å kombinere med høye, flotte kandelabre på et lysfat. Danderer du et eller flere lysfat rundt omkring i huset, . Fakkelboks sølv med lokk. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Lysfat speil oval 32x16cm.


Metallfat 35x7cm hvitt SE Nedsatt. Passer til lys med diameter opp til 5cm. Selges da den ikke brukes lenger. T-lysglass Diana glass grønn H: cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.