tirsdag 31. juli 2018

En stav parkett

Hos oss finner du kvalitetsparkett til gode priser. Vi sender til hele landet, eller du kan hente selv i Oslo og Bergen. Alt på lager og størst på parkett i Norge.

Alltid de mest trendy stavs parkett gulvene. Skap en lys og flott atmosfære i rommet ditt med denne hvitlakkerte askparketten. Gulvet i bordformat av utvalgt materiale gir en enhetlig . Parkettgulv Eik 1-stav mattlakket Barlinek.

Et rustikt og eksklusivt plankegulv av den harde tresorten eik. Gulvbordene med fasede kanter forsterker den allerede . PARKETT 13MM SHADE EIK CREAM WHITE DUOPLANK STAV PROTECO NATURA. Vi leverer 1-stav parkett av høy kvalitet til markedets garantert beste priser. Pergo 1-stavs parkett er et tregulv med stor personlighet hvor vi fokuserer på å fremheve tresortens unike særpreg og naturlige variasjoner. Det er veldig populært med v-fas i 1-stav parkettgulv.


De består begge av et toppsjikt, et midtsjikt/tverrsjikt og et bunnsjikt.

Parkett Kährs Sture er et innfarget grått gulv som er mattlakkert med en genuin rustikk karakter. Gulvet er dypt børstet og har håndskrapte bord med fasete kanter . Beskriv hvilket gulv du vil ha og vi skaffer det. Vi sender over hele landet, levert rett hjem til deg. Fra tidligere å stå for prosent av parkettsalget hos en av landets største parkettleverandører, har nå salgsstatistikken for 3-stavs eikeparkett . Kahrs parkett Eik Antium 1-stav plank, mikrofaset, hvit, matt lakk, 15x187x2266/24mm.


Leverandør av tregulv og parkett til din bolig, restaurant eller butikk. Vi selger heltre, parkett og fiskebensgulv i eik og douglasgran av ekte kvalitet! Prima sortering, hvitoljet, fra 50- eks mva.


Deco Parkett har et bredt utvalg 1-stavs gulv med forskjellige innfarginger og behandlinger. Tremiljø - Spesialist innen massive tregulv, heltregulv, parkettgulv. Stavparkett produseres som en massiv parkett og monteres direkte på underlaget.


Parketten leveres normalt i mm og mm tykkelse og normalt i 6eller . Eg syns stavs er SÅ mykje finare, og trudde verkeleg at etterspørselen. Skal dere ha stavs parkett, eller er det bare det du drømmer om ifm .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.