tirsdag 22. mai 2018

Teppe grått

Velg blant mengder av sesongens herlige tepper i ulike modellene, farger og mønster. Tepper fra Ellos til bra priser. Shop enkelt online hos Ellos.


Mange av teppene er også håndvevde - som KOLLUND teppe i grått og svart. Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere.

Vi har tepper til alle rom. Få inspirasjon hos Bohus! Handle tepper til stuen fra velkjente varemerker. Cotton teppe med kant, grå. Vi elsker tepper , både ute og inne!


Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Grå tepper er takket være fargens allsidige egenskaper lett å kombinere med andre farger i interiøret.

Se gjennom vårt brede utvalg av stilige grå tepper , . Varme og myke vegger, krever myke og varme tepper. Veggfargen Washed Linen fra Jotun Lady, er en beige farge med mye grått , som passer . Legg i ønskeliste Sammenligne. Europris fører et bredt utvalg av tepper , ryer, dørmatter og antisklimatter - Mer til overs.


Hos oss finner du tepper til alle rom. Alt fra flossteppe, håndvevde og vendbare tepper til ditt hjem. Hos Rusta kan du velge blant 2tepper i forskjellige størrelser og materialer. Stue: Et stort, lekkert teppe rammer inn sofagruppen og gir en lun følelse.


SoveroDet er deilig. Sofaer, spisestuer, generelt møbler, i grått , hvitt og beige er en gjenganger i mange norske hjem. Første episode av serien interiørskolen er i gang. Gjør både inneklima og føtter glade med et gulvteppe i topp kvalitet.


Velg fra serien: B200xL290cm, B160xL230cm, B70xL230cm, B70xL140cm, B60xL90cm. Tilgjengelig i butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.