mandag 30. april 2018

Stål trappetrinn

Weland produserer trinn med flere ulike maskevidder og materialer. Gitterristtypene som vanligvis benyttes, er H N A22xog AL22x22. Ferdig boret med innfestingshull i sider for montering. Ypperlig for alle typer utvendige trapper, for enkle . Løse trappetrinn leveres i galvanisert stål, og er perforert med spesialverktøy for å gi en overfl ate med godt feste.


I en trapp med trinn fra Pa-So går du like trygt . Vi leverer trappetrinn av gitterrist i følgende materialer: Varmgalvanisert stål; Rustfritt og syrefast stål; Aluminium.

Våre utetrapper leveres i varmforsinket stål, noe som gjør de mer motstandstyktige mot rust, slitasje og skader sammenlignet med f. Ny trapp til nybygg eller rehabilitering? Stål/aluminiumstrapper, i ProduktFakta, din kilde til markedets. Vi leverer glassrekkverk for trapper og balkonger. Enten med rekkverk og søyler i stål eller tre, eller hvor glasset utgjør . Velg den beste stål spiral trapp for deg hjemme blant våre metall trapp design. Våre modeller tilpasser seg i alle hjem og varierer i form og størrelse.


Utleiesenteret har trappetrinn i galvanisert stål med godt feste. Ta kontakt i dag ved behov for en leieavtale! Alhaug as markedsfører og importerer et bredt utvalg av gitterrister for gangbaner og kjøresterke plattformer, trappetrinn og andre tilkomstprodukter i stål, . Trappetrinn type STOP Stabil er en hullrist utformet til et trappetrinn, med vange- plater for. Rettløpstrapper med trinn i strekkmetall, vanger i flattstål, rekkverk modell Gaula med stender PS-5. Trappetrinn i syrefast stål skiller seg ut ved å være desisidert mest slitesterke materiale for deg som ønsker å gjøre et kjøp for fremtiden.


Jeg skal lage en trapp ned fra terrassen og tenker å bruke trykkimpregnerte vanger og metalltrinn. Jeg har sett noen av disse i bruk og de virker . Spiraltrappene produseres i stål og leveres i monteringsferdige enheter. De består av sentrumsrør, trinn, reposer og rekkverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.