mandag 2. april 2018

Sedertre kledning

Få de lekreste kledninger eller innvendige paneler i sedertre. Originalproduktene benyttes til fasadeprofiler, terrassebord og takkledning. Som håret når vi blir gamle blir også ubehandlet kledning grå etter hvert.

Royal, kjerneve lerk, Termo og cedertre. Samarbeid med arkitekter og entreprenører vil være avgjørende for materialvalget. Rødt sedertre (red cedar) har blitt en stadig mer vanlig tresort i Norge og brukes både på terrasser og til kledning.


Sedertre har jeg ikke sett i noen av byggvarehusene jeg har vært innom, men det kan selvsagt finnes.

Vær derfor litt forsiktig med kledningen. Blir, det feks dobbelt så dyrt som vanlig kledning? Sedertre har vell et noe annet spill i treverket, men lerk og furu ser ganske likt ut for meg.


Vi produserer i de fleste egnede treslag, tilpasset, enten det er på fjellet, ved sjøen eller i mer urbane miljøer. Fakta om Cedertre: - bedre enn trykkimpregnert tre - naturlig - billigere og bedre egenskaper enn sibirsk lerk - formstabil;. Ubehandlet kledning, som gråner naturlig à la gammel seterbu, er i. Han forteller at nordmenn begynner å få opp øynene for sedertre, som.


Kebony Nyere trefasade råtner Ubehandlet kledning – et . Det absolutt avgjørende for å redusere mulighetene for råte, er å lufte kledningen meget godt.

En tommelfingerregel er å montere slike . Til husets eksteriør tilbyr Lindal et stort utvalg av kledning og eksteriørdetaljer i kjempetuja. Terrasser i sedertre er en vesentlig del av et Lindal-hus. Endepløyd panel som gir mindre spill, er raskt og enkelt å montere, dessuten kvistfritt. Sedertre er ett av de letteste treslagene som er kommersielt tilgjengelig.


VEDLIKEHOLDSFRI: Denne hytta på Barøya i Åfjord kommune har vedlikeholdsfri kledning i malmfuru. Siden vil omhandle blant annet: - Montering av sedertre kledning. Brent kledning og fantastisk utsikt – et hus som skiller seg ut. I Japan blir det tradisjonelt benyttet sedertre, og uttrykket blir litt annerledes når . Kanadisk Sedertre (med eller uten overflate).


Når du installerer sedertre kledning eller ytterkledning, kan huseiere velge fra helvetesild eller planker. Sedertre helvetesild er installert i overlappende rader for . Ved installasjon av sedertre kledning eller ytterkledning, kan huseiere velge mellom helvetesild eller planker. Huset har sedertre kledning som er lett og vedlikeholdsfri. De vil også hjelpe deg med priser og leveringsbetingelser. This Pin was discovered by Petter Christiansen.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. TETT PÅ SJØEN: Denne hytta på Hvaler er tegnet av arkitekt Cecilie Wille. Utvendig kledning og tak er i lerk kjerneved. SEDERTRE: Bygningens hovedform ble videreført og markert. I Japan har brent tre vært benyttet til kledning i århundrer, kjent under.


Det produserer vi fra egen skog, så importerer vi noe sedertre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.