fredag 27. april 2018

Promillebriller kjøp

Geniale til selskapsleker + mange andre . Briller som oppleves som at du har - i promille Alt etter øyet som ser. For den prisen de brillene koster kan du godt kjøpe noen flasker sprit isteden!

Promillebriller blir hovedsaklig brukt i forebyggende arbei for å vise ungdom hvor farlig det er å kjøre moped og bil i beruset tilstand. Drunk Busters Impairment Goggles -simulerer en BAC nivå på ca til med en klar lin. Promille briller Drunk Busters - Blå BAC. Promille briller Drunk Busters - Drug Simulation.


For dere som ikke har hørt om det er det slalåmbriller med spesialglass for å simulere en beruset tilstand. Noen som vet om det går an å få lånt/kjøpt slike promillebriller for oss vanlige dødelige? En test av NAF sine promillebriller ga Romerikes Blad Bil et realistisk innblikk i hvorfor dette er livsfarlig.


Nå endelig på lager :) Briller som gir deg mellom. Noen har fått klart råd om ikke å kjøpe, sier senterleder Asbjørn Brakstad ved NAF. Promillebriller ligger til salgs på finn.


Men tror ikke noe overgår dette som promillebrille, spille fotball med kikkert :D . Se på bilen, den er helt ødelagt, bryter barna ut og peker. For det var mye spennende som skjedde ved Rygge storsenter lørdag .

Han demonstrerte promillebriller som gir øyeblikkelig følelsen av å ha i promille. Gaute Amundsen gir de siste instruksjoner før promillebrillene tas i bruk. Journalisten fra Varden fikk teste ut promillebrillene til Per Aaby Hansen i NAF ved. MED PROMILLE: Per Aaby Hansen fra NAF lar Vardens journalist Cornelia Koppang Henriksen prøve promillebriller.


Promilleløype hvor de skulle gå med promillebriller og utføre noen enkle oppgaver. Andre ting som foregikk på flere baner var demonstrasjon av promillebriller, quiz, elektriske biler for barn, kontroll av biler og demonstrasjon av . Promillebriller gjev eit morosamt, men samstundes eit skremande realistisk syn – bokstaveleg tala – på. Her kan du kjenne på kollisjonskreftene i en bråstopp i km/t, kjenne på en kontrollert rundvelt med bil, sjekke ut vårt ANPR kamera, prøve promillebriller, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.