torsdag 26. april 2018

Gulv yttergang

Høstregn, grus, søle, slafs og snø er bare noen av utfordringene gulvet i entréen må møte. Velg et gulv som er klar for oppgaven! Et vakkert gulv i gangen gir et godt førsteinntrykk av boligen. For å skape en varm og innbydende gang kan du velge eikebord.


Hei, jeg funderer på en yttergang med det vannsølet som blir av barn som skal inn og ut.

Vinyl er vannsikkert - men det går ikke å legge . Vurderer du å legge nytt gulv i ett eller flere rom? Slik velger du riktig gulv hjemme. Ikke gå deg bort når du skal legge gulv , her får du hjelp til å velge riktig. Tekst: Ann Merete Slåttland. Skal du legge nytt gulv i ett eller flere rom?


Hvilket rom det skal legges nytt gulv i kan være avgjørende for valg av. Siden den er så liten så har vi en del penger å bruke på gulv , men.

De tradisjonelle trestavs gulvene i eik er for lengst blåst av banen for langt mer trendy og. Skal velge gulv for entre, gang oppe og nede, samt kjellerstue. Høytrykkslaminat er gulv med langt høyere slitestyrke. Dvs at de tåler mye fukt og passer i yttergang og offentlige rom med mye trafikk og søl. Det er mange ting å ta hensyn til før du velger gulv.


Fliser, parkett, belegg? Jeg har veldig lyst på parkett, men det er så upraktisk med mange barn i hus, derfor kan jeg tenke meg å legge en . Vælg det rigtige gulv til din entre. Læs om Pergos slidstærke vinyl- og laminatgulve i flot design med forskellige glansniveauer og overfladestrukturer. Hei Har en gammel yttergang med betongulv støpt på ringmur fra tallet ukjent fyll. Mange velger flis som alternativ til andre materialer på gulvet.


Disse flisene kan også godt brukes utenfor inngangsparti eller i yttergang. Når du skal legge gulv eller bytte ut det gamle er det mange gulvmaterialer å. Her er tipsene og reglene du må kunne før du setter i gang. Store mønster på gulvet får rommet til å virke større, og lyse farger har samme effekt. Har du en lang og smal gang , kan du godt ha en . Kjøkken (m2) Tidligere parkettgulv er fjernet, og består av avrettet betonggulv istøpt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.