tirsdag 27. februar 2018

Selvbærende takplater

Selvbærende takplater utgjør hovedproduktet i en kostnadseffektiv takløsning, der man ønsker å oppnå lange spenn, uten sekundær stål. ProduksjonProfilerSelvbærende takplater . Har fått ett tilbud på selvbærende plater med tykkelse på 2mm til ca 35- pr m2.

Dette var av en bekjent, men jeg aner ikke hva slike egentlig . Metacon Industrimek AS har lang erfaring med montering av selvbærende takplater, som underlag for isolasjon og taktekkingsarbeider, primært for det . Godt egnet til tak over uteforingsplasser for sau og storfe. Vi lager også varmgalvaniserte stålstendere/ramme .

Galvanisert AZ 1g/m+ my polyester . Galvaniserte brukte selvbærende stålplater. Dette er en selvbærende takplate som benyttes primært til industri- og lagerbygg.

TP 127i anvendes med fordel som isolert yttertak hvor du ønsker en god bærestyrke over lengre spenn, som for eks en garasje. Selvbærende takplater som gir stiv skive i taket. Published April 1 20at 7× 5in Galleri.


Isolert med kompakt isolasjon i alle tykkelser. Utvendig tekking med stålplater, papp eller folie. Selvbærende takplater er egnet for isolerte takkonstruksjoner, utvendig tak og bjelkelag og de kan brukes som forskaling ved støping av betongkonstruksjoner.


Velg mellom våre ulike selvbærende takplater, sandwichelementer og fasadekledninger for å modellere frem byggekøsningene som passer ditt . Trapesprofil, Takplate, Veggprofil, Universalplate, Selvbærende takplater, . Oversikt over foretak med produkt/tjeneste Selvbærende takplater. Grønørveien – Montering av selvbærende takplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.