onsdag 28. februar 2018

Badekar 160 cm

Hurricane-SpaBad-med-massasje-160-cm-rett. VikingBad badekar, 1x cm,rh:badeeksperten. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg. Frittstående kar, innbyggingskar, hjørnekar, boblekar m.

Badekar som passer alle baderom. Fri frakt og lavprisløfte! Westerbergs Massasjebadekar Mood 1L SB Comfort 2. Kjøp ditt nye badekar hos BilligVVS.


Vi har badekar og boblebad fra de kjente produsentene. Finnes i flere størrelser. La Belle frittstående badekar.

Leveres uten front- og endepanel (selges separat). Føttene er justerbare og kan dermed tilpasses eventuelle ujevnheter i . Sammenlign pris på badekar. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Vi fører badekar i alt fra retro- og romantisk stil, til moderne og minimalistiske utgaver. Xonyx har mange fordeler: Homogent materiale, meget god slitestyrke, utmerket rengjørbarhet, silkemyk hvit matt overflate, materialets lange leveti dobbeltsjikt teknologi, miljøvennlig . Forma er en solid og moderne badekarserie med rette linjer og meget god sittedybde. Svunnen er den tiden hvor nesten alle badekar var støpt i samme form, uten tanke på design.


Borte er de dagene hvor bading fortonte seg som en nødvendighet og mindre som en gledelig adspredelse. Med våre moderne badekar vil du lure på hvorfor du ikke alltid har hatt et. Våre badekar gjør det til en fornøyelse å bade . Når til og med fruene til erfarne rørleggere handler på nett hos oss, kan du trygt gjøre det samme.


Her finner du rektangulært badekar , og vi har valgt ut det beste av det beste. Klassisk badekar for innmuring eller med paneler. Emaljert stål er ekstra motstandsdyktig mot riper og bakterier.

Ben bestilles som tillegg. Asymmetrisk badekar , leveres med klikkventil, uten overløp. Tilgjengelig i høyre- og venstrevendt utførelse. Tekniske spesifikasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.