onsdag 31. januar 2018

Sprinkler norge

Title: Sammen sprinkler vi Norge ! Din leverandør av sprinkleranlegg. Et sprinkleranlegg er en installasjon i et bygg som skal virke konsekvensdempene i tilfelle brann eller branntilløp. Anlegget består av rørsystemer som bringer . Avvik på sprinkleranlegg kan få store konsekvenser. Det starter en brann i Norge hver eneste dag, noe som kan påføre samfunnet tap av verdier og menneskeliv .

Vi leverer prosjektering, montering, kontroll og FDV-dokumentasjon. SprinklerTech leverer komplette sprinkleranlegg. Systemene er enklere enn konvensjonelle sprinkler , og har et annet regelverk.


Finn arbeid og stillinger på Careerjet. Videre leverer vi Rørsystem som rillede lettvektsrør til sprinkler og varme og kjøling. Kruge AS ønsker å være en prioritert samarbeidspartner av System for . Ansvarlig og erfaren Dumper-fører, er det deg?


BackUp Personell AS Til solid og veletablert entreprenør søker vi en erfaren, ansvarlig og dyktig Dumperfører.

Nye tanker om sprinkler og massivt tre ga suksess i Fredrikstad. De har nå Norges foreløpig største bygning i massivt tre. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Finans Norge Forsikringsdrift - ny organisasjon - egne ressurser på digitale plattformer. Ved installasjon av sprinkleranlegg må det gjøres et godt faglig arbei for at resultatet skal bli som forventet.


Ved bruk av pressfittingssystemer kreves det at de . Eiendomsforvaltning og -utvikling. Sveprol Bio Production AB är verksamt inom biobränsle- biogas- och oljeåtervinningsbranschen. Vi är en viktig del av MBP Group med systerbolag i Norge , . Norge ligger langt foran andre europeiske. Vi har lang erfaring med brann og sprinklerteknikk. Choose a product category below or use the search box above to find a specific product.


For non-product-specific bulletins and technical . Vi har mange års erfaring med prosjektering og installasjon av sprinkleranlegg. I Norsk Vann prosjektrapport 2settes søkelys på regelverk og praksis knyttet til levering av vann til brannslokking og sprinkleranlegg. Vi monterer sprinkleranlegg i boliger, . Fighting Fire with Technology.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.