søndag 7. januar 2018

Furugulv behandling

Du har slipt ned tregulvet – eller lagt et helt nytt – og nå vurderer du hvilken behandling som er best: olje, lakk, voks, såpe eller maling. Et nytt eller nyslipt parkett- eller tregulv kan behandles på mange måter. Hva du velger er en ren smakssak, like mye som et praktisk valg med tanke på slita.


Har du kjøpt nytt gulv , må et behandles på en måte for å beskytte det. Uansett er det viktig for at resultatet skal bli jevnt, pent og skjoldefritt at du .

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, . Når gulvet er lagt, kan du fjerne alle avstandsklosser. Er gulvet ferdig overflatebehandlet er det klart til bruk. Ubehandlede gulv bør behandles så fort som mulig.


Olje, lakk, voks eller såpe? Hva skal du gi gulvet ditt?

Noen foretrekker lakk på kjøkkenet, andre sverger til olje, og mange drømmer om lyse, lutbehandlede gulv. Må jeg behandle gulvet? Det er to hovedgrunner til at vi overflatebehandler tregulv. Valg av type behandling avheng- er av flere ting:.


Ved vanlig bruk vil et gulv ut- settes for mekanisk slitasje. Gulv utsettes for to hovedtyper av forurensninger:. Av Husbyggeren Heltre- og parkettgulv skaper varme og behagelige gulv.


Optimal behandling av tregulv! Påføring av Osmo Hardvoks-Olje. Rengjøring: Først må gulvene rengjøres grundig ihht anbefalinger. Det er derfor svært viktig med rett behandling , slik at gulvet blir slitesterkt og . Det er mange alternativer til behandling av tregulvet.


Tregulvet ditt utsettes daglig for slitasje. Utseende, holdbarhet og hvor mye tid du vil bruke på vedlikehol avgjør valget. Et gammelt furugulv kan få et nytt liv med ett eller to strøk beis. Den transparante behandlingen fremhever treverkets spill, slik at gulvet ser .

Manuell og maskinell behandling med fargeløse produkter. Produkter for fargesetting av gulv. Transparent Dekorvoks, Dekkende. Men ofte kommer vi over eldre hus hvor kunden har gjennomført en uheldig behandling av oljet furugulv selv, eller at gulvet aldri har blitt . Rens gulvet med TreStjerner Gulvrens. Malte og lakkerte gulv må slipes helt ned til bart treverk.


Hold av tid :P Her får du vite alt du trenger å vite rundt det å behandle litt oljet eller hardvoksoljet gulv. Vi hjelper deg med sliping av furugulv med hvitpigmentet lakk for å unngå missfarging samtidig som kvalitet bevares i mange år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.