torsdag 28. desember 2017

Varmepumpe kanal

Kanalpakke i hvit plast som beskytter og skjuler rørene til varmepumpen din. Innhold: Deksel rett mot vegg, deksel vinkel 90° mot vegg, kanalbøy 90° innvendig, kanalbøy 90° utvendig, stk. De minste kanalmodellene våre med en høyde på kun cm. Disse innedelene brukes for de som ønsker å skjule absolutt alt.


Med ett lydnivå på kun db (A) kan disse settes hvor som helst. W …kjøleeffekt opptil 6.

Lavtbyggende, kun 2mm. Med enkelt vedlikehold og mulighet for både kablet og trådløs fjernkontroll er dette en løsning som passer i mange innemiljø. Kanalmontert innedel gir en meget god luftfordeling. Stillegående og “usynlig“ varmepumpe for et hyggelig innemiljø Våre kanaliserte systemer er den ultimate i komfort, og gir den perfekte, jevne tempera. Jeg trenger bare den kappen som dekker over hullet og kanal en liten meter ned på veggen.


Vi vil montere varmepumpe i huset vårt, men vil ikke ha innerdelen synlig. Systemer for husholdningsbruksområder med 1-til-kombinasjoner (innendørs - og utendørsenhet), kan brukes med et utvalg av innendørsenheter: Veggmontert, kassett, kanal , gulvkonsoll. Er det noen her inne som har slikt system og som kan dele brukererfaringer?

Multi-splitt for husholdning. Hvis luftventilasjonsbehovene overstiger omfanget til et enkelt rom, tilbyr Panasonic et . Varmepumper Tilbehør Verktøy. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Elektriske arbeider ikke inkludert i monterings pris. PVC kanaler pr meter kr. Ekstra doble isolerte parrør inkl strøm kabel kr. Demontering av tidligere varmepumpe kr.


I menyen til venstre finner du de mest solgte varene som gjelder montasje av varmepumper. Her finner du alt fra beskyttelsestak for varmepumpen , kanaler , isolerte kobberrør, vibrasjonsdempere osv. Dette er de samme varene som man finner i Moderne Kjølings varmepumpebrosjyre. NITROGENREGULATOR bar R21.


Man kan få fra 2-innedeler, alt etter ditt behov ved valg av et multianlegg. Fujitsu, Toshiba og Mitsubishi og panasonic. Konsoller med tilbehør. Hus og tak for utedeler.


Kondensvannrør og slanger.

Strømbryter og sikkerhetsbryter. Informasjonen på denne siden gjelder installasjon av luft til luft varmepumpe , og Air condition for kunder i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.