fredag 1. desember 2017

Massivtre fjøs

Takelementer til driftsbygninger og fjøs. Norsk Massivtres skivestive og statisk dimensjonerte tak i massivtre tar seg av lange spenn. Landbruksbygg i massivtre viser seg å ha mange gode egenskaper som kommer både bonde og dyr til gode.

Et godt arbeidsmiljø, med et materiale som . Bygget er oppført med stålkonstruksjoner og massivtre, og er planlagt for ca 450. Ventilasjonen er mekanisk fra Big Dutchman, og fjøset har Agrilight belysning. Nytt fjøs i massivtre med naturlig ventilasjon.

Karl Frode Slettedal forteller i denne filmen om sitt nye storfefjøs. Det er oppført med stålkonstruksjoner og . Fjøset er et rent melkefjøs bygget opp av massivtre, med limtresøyler og taksperrer, og massive treplater skrudd på vegg og tak. Lurer på om noen har litt erfaring med massivtre i fjøskonstruksjon. Fjøssystemer på Fåvang dersom du ønsker priser på fjøs i massivtre. Gyrd Nannestad på Gaupen i Hedmark har bygget seg et nytt fjøs for ammeku i massivtre.


Under Nordisk Byggtreff 20fikk byggrådgivere fra . Det er bygd fjøs innenfor maksgrensene for. Rogaland Massivtre AS, etablert av Rogaland Bygdesagforening.

Stensrud i Gausdal, Massivt lafteelement fjøs med limtresøyler og masivtretak. Magasinet Skog treffer daglig leder Rune Sjørestad og Adam Tessmann på Riska sagbruk, der vi blir invitert inn i et demonstrasjonsbygg de . Fjøs som er bygt med veggar og tak av massivtreplater og brystning av. Veggar av massivtre blir meir og meir brukt, og er blitt eit alternativ . Sett fra et trebrukssynspunkt er dette er kjempebra prosjekt. Rogaland Massivtre har no bygd det 4mstore fjøset som rommar ammekyr og spelsau.


Eigarane Arve Aarhus og Anette Fjellhaugen fortel . Nytt frittstående melkekufjøs hos Karl Frode Slettedal i Sæbø. Velkommen til åpent fjøs hos Kathrine og Sivert Mauseth på Austistua Mauset i Surnadal lørdag 3. Dette er et komplett ammekufjøs i massivtre levert av . De to Bjørge-gardene i Veldre slår seg sammen, og er nå i gang med å bygge nytt fjøs. IMEK fjøset med møkk kjeller og foringssystem. XLBYGG added new photos to the albuFjøs til Elin Karin Hope og Geir Kjetil Aa Hope. Jæren invitert til fagkveld om landbruksbygg i massivtre.


See who you know at Norsk Massivtre AS, leverage your professional. Her kommer snart et av Valdres' største fjøs. Fem-seks av disse var svært interessert i å bygge sauefjøs i massivtre allerede fra.


Det ble vist flere eksempler på ulike fjøs bygd i massivtre fra hele landet. Inkubatorbedriften Rogaland Massivtre AS er en lokal produsent av fjøs i massivtre. Bedriften tilbyr komplette fjøsløsninger i massivtre.


Bæringen på plass – klar for massivtre-elementene. Går sammen om massivtre-fjøs De to Bjørge-gardene i Veldre slår seg sammen, og er nå i gang med å bygge nytt fjøs. Større fjøs kan benytte eget råstoff i tømmer- rammer.


Egenproduserte vegg- og takelementer kan spikres og skrus med massivtre plank. I disse dager reises den første ridehall i massivtre på Sokna. Moelven Massivtre er allerede i gang med å produsere et fjøs som skal settes .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.