onsdag 29. november 2017

Tråd til kantklipper

Universal passform; Under s omladingstid; Slitesterk spole med mm tråd. Klikk på linken for å få en orientering om hvordan du kan skifte tråd på trimmerhodet til din gresstrimmer eller ryddesag. Velg hvilket trådhode du vil fylle med skjæretråd.

Påse at vernedekselet som monteres er tillatt for det aktuelle skjæreverktøyet. Kjøp tråd (trimmetråd/sene) til kantklipper. Kjøpt en kantklipper (Black and decker GL652) hvor vi i butikken fikk.


Her kan du se hvordan du monterer tråd og klinger på din buskrydder.

Hur man fyller på trimmertråd på din trimmer eller röjsåg, AutoCut 25-2. Tilbehør kantklippere; Tråd for gresstrimmer 3MMx30M hvit. Vent til den roterende tråden er stanset helt før du berører denne. Tråden fortsetter å rotere etter at motoren er slått av og .

Nå sitter jeg her med langt gress og en kantklipper som trenger tråd. Veiledning i hvordan man fyller på trimmertråd i trimmerhodet. Det finnes ingen produkter som svarer til valgene. Var ute i hagen og trimmet kantene på min plen med en kanttrimmer, eller humle som den også kalles. Men så røyk den litte tråden inni der den . Jeg er vant med kantklipper med trå og synes kniv ser for spinkelt ut.


Bruk av feil viklet tråd eller feil skjæreutstyr øker vibrasjonsnivået. Hvis sikkerhetsutstyr som trimmerbeskyttelsen ikke er på plass eller er skadet. Gjør ikke forandringer på gresstrimmeren. Flere tykkelser og kvalitet av tråd til kantklippere. Må sette priser fra kr og oppover etter merke og kvalitet.


Med gresstrimmer/kantklipper kan man også gå litt grovere til verks, som når man. Hold barn, forbipasserende og dyr meter unna. Hvis noen kommer mot deg, må du straks stoppe enheten. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp kantklipper tråd tråd billig i nettbutikkene.


Felleskjøpet nettbutikk - Stihl Trådhode til trimmer fra Stihl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.