torsdag 30. november 2017

Pris vindsperre

Vi har nå tatt inn Tyvek soft Vindsperre Gr. Leveres i disse formatene. Dimensjon x Meter Kr 11- pr m2. KvKr 1(kr 1eks mva). Velg butikk for aktuell pris og lagersaldo.


Dampsperre og vindsperre varer.

Dampserren beskytter varmeisolasjonen og konstruksjonen mot fuktighet og luftlekkasjer. Den monteres etter at isolasjonen er. Svært diffusjonsåpen vindsperre som sikrer god uttørking av konstruksjonen. Vempro Vindsperre i full etasjehøyde gir et minimum av skjøter og ekstra god sikkerhet mot uønskede luftlekkasjer. Ungeskrål fra barnerommet, bråk fra TV- en eller trafikkstøy.


Støy gjør hverdagen mer slitsom. Her er tipsene til å lydisolere selv! Glava Extrem Plate bred isolasjon.

Isola luftespalte hvit. Hele materialtykkelsen fungerer som en membran og gir 1 fuktsikring. Ingen andre vindsperrer på det norske markedet har tilsvarende . Produsert etter patentert Tyvek teknologi hvor duken spinnes i et homogent sjikt. Produktet er vindtett, vanntett og svært diffusjonsåpent. Soft Xtra har påtrykket modul-linjer for effektiv montering.


Spunnet i ett sjikt hvor hele duken er en sterk, aldringsbestandig og svært. Fleksibel tape som benyttes til forseglingen av overganger og tilslutninger mellom fleksible vindsperreprodukter og andr. Ved større rifter anbefales det å benytte tape på begge sider av vindsperren.


Forutsetning for bruk er at vindsperren er tørr ved montering. Den kan også benyttes til å forsegle horisontale omlegg på Soft Vindsperre benyttet på vegg og tak. Ski Bygg er Norges ledende byggevarehus.


Har også testet vannmotstandsegenskapene - og de er helt supre. Har hatt veggen ståene med bare vindsperre uten kledning i slagregn, og isolasjonen holdt seg tørr og fin bak. Mulig Tyvek har andre egenskaper som forsvarer prisen , men til mitt bruk har jeg konkludert med at Byggmax-sperra er helt topp.


Divowind fra Monier er en diffusjonsåpen og robust vindsperre for vegg som takler norske værforhold. Den nye vindsperren Divowind er en robust, diffusjonsåpen vindsperre utviklet spesielt for det nordiske klimaet og med håndverkerens beste i tankene, forteller . VINDSPERRE SOFT XTRA 80X50M.

Klikk for større bilde. Logg inn for å se pris og lagerstatus. Strøminntaket, fiber og rør til va.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.