onsdag 29. november 2017

Klassisk kjøkken

Leter du kjøkkeninspirasjon? Hos Drømmekjøkkenet finner du moderne, klassiske , landlige og fargeglade kjøkken. Finn kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet! Schmidt tilbyr stort utvalg av kombinasjonsmuligheter når det kommer til sammensetning av ditt drømmekjøkken. Med denne modellen får du det klassiske, hyggelige, tradisjonsrike kjøkkenet som passer like godt på hytta som hjemme.


Modellen leveres i heltre hvor hver front preges av naturlig sjarm og delikate strukturer.

Treets oppbygging egner seg også godt til vår overflatebehandling Shabby Chic. Denne utføres for hånd av våre . Det gir hele kjøkkenet et preg av å være et skreddersydd møbel og ikke bare en stabel kjøkkenmoduler. På kjøkkenet vi viser her har vi valgt fronten Sigdal Herregaard med speilfronter. Ved å kombinere to ulike farger på kjøkkenet fant vi en unik fargesammensetning som gir det klassiske kjøkkenet et moderne preg.


Et klassisk og funksjonelt kjøkken var drømmen! Moderne og klassisk kjøkken med plass til hygge. Forbrukerne setter pris på en moderne, klassisk kjøkkenstil.


Modellen Hvit Kvadrat er også markedets mest stabile og gjennomtestede konstruksjon.

Skap hygge i kjøkkenet med Hvit Kvadrat. Duse farger som skaper en koselig og lun stemning, massivt materiale med stukaturer og lekre detaljer. Det klassiske kjøkken, også populært kalt herregårdskjøkken.


Med flotte stukkaturer og detaljer, høy kvalitet, skjulte hvitevarer og glass er denne type kjøkken eksklusive og tidløse. Det er flere som mener at klassiske eikekjøkken aldri går av moten. Den klassiske modellen Herregård (se bildet under) er en av våre bestselgere. Men vi ser også litt nyanser av lys grønt og blå fronter, og også mørke finerte kjøkken er populære både for Sigdal og Norema. La deg inspirere av vårt utvalg av spennede kjøkkenløsninger i klassisk stil.


Ta gjerne turen innom vår butikkutstilling for en uforpliktende kjøkkenprat. Vis eller skjul nettsidens søkefelt. I Bergen har Kvänum etablert Vestlandets flotteste og mest unike utstilling for deg som skal pusse opp eller bygge nytt – Villa Skjoldtun.


Kjøkken, ba garderobe og interiør. Linda og Sverre Hvidsten har nettopp bygd et stort lyst funkishus på tre etasjer i Sandnes. Midtpunktet i den moderne familievillaen er et lyst og innbydende kjøkken. Paret har valgt en enkel og klassisk stil hvor hvite overlater får et vennlig motspill av kjøkkenbenker i oljebehandlet eik – et materiale som går igjen over hele . Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.


I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og entre.

En herlig, klassisk front i massiv eik. Fronten er profilert og behandlet med en matt lakk som gir et delikat og rolig uttrykk. I miljøet har vi valgt å vise en lys benkeplate. Her vil valget av benkeplate være avgjørende for uttrykket på kjøkkenet ditt.


De fleste tilbringer mye tid på sitt kjøkken – ikke bare for å lage mat. Dette er siden for inspirasjon og glede! Klassisk kjøkken fra Designa. Bilde av BODBYN kjøkken Grå boks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.