torsdag 30. november 2017

Funkishus med takterrasse

Emilie med takterrasse er en smal og stilfull funkisbolig. Her får du maks utnyttelse av tomten din og en stor veranda der du er sikret sol på finværsdager! Husmodellen Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass.

Del på FacebookDel på TwitterDel på pluskDel på. Med sine to takterrasser, som til sammen utgjør drøye 1kvadratmeter, er du sikret sol . Er du på jakt etter et hus med moderne design til en flat tomt? Eksempel på funkishus: Funkisbyggverket Ekebergrestauranten i Oslo.

Moderne funkishus og urbane boliger og hytter – tilpasset vår tids behov og . Funkisboligen ble ikke komplett uten en takterrasse med sjøutsikt. Linda Bastøe realiserte drømmen om takterrasse i fjor, da funkishuset på . Jeg skal bygge hus på en ganske så fin og plan tomt. Har selv planer om å bygge funkis med takterasse, om naboen. Ellers vil jeg si at nytten av takterrasse varierer med breddegrad og klima. Ada er et innholdsrikt atriumshus med takterrasse.


Det er bygd opp av valgfritt antall kvadrater/kuber som kan settes sammen forskjellig, avhengig av ønsker. Jade har store vinduer, en herlig takterrasse og dobbelgarasje.

Stilig og moderne hus med mange muligheter. MEVOLD BOLIGFELT NÆR MOLDE - nøkkelferdig enebolig med eller soverom og takterrasse (INNO 150). Se våre ferdighus og hytter, vi bygger hus som passer for deg. Ett plan, store vindusflater og flott takterrasse. Hus 2er en fin kombinasjon av mur og tre samt valmet tak skaper et.


Stilig funkishus bestående av en fin kombinasjon med mørkbeiset treverk, betong og glass. Legg merke til hvordan høyden under vinduene . Byggmann bygger et hjem til dine drømmer. Moderne stil hus med takterrasse, Fjellhamar, Norge.


Bygging av hus i moderne design med varmeeffektive vinduer og takterrasse i Oslo område. Stadig flere utbyggere satser på boliger med flate tak og takterrasser i nye utbyggingsområder. Vi har de siste årene bygget mange funkishus. På toppen av alt dette en stor takterrasse over den doble garasjen.


Koselig sør/vestvendt hus med takterrasse i stille og rolig område. Norsk standard med møbler fra Slettvold og senger fra Ekornes m/deilige Svane-madrasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.