fredag 24. november 2017

Funkis bolig as

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Hus- og hytteleverandør. Se reportasjen i Byavisen: Med havet inn i stuen om funkishuset i Os. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Panorama er et arkitekttegnet ferdighus med flatt tak, store vindusflater og stramme linjer. Men det mest karakteristiske med dette huset er likevel den buede .

Syv måneder tok det fra tomten ble sprengt ut til familien kunne flytte inn i det flunkende nye funkishuset i Sandefjord. Lys og moderne funkisbolig med høy standard. Boligtype: Enebolig, Selveiet.


Velkommen til Buskhammeren! I landlige omgivelser på Sømna tilbyr vi nå nye flotte tomannsboliger i borettslag. Da vi fant denne drømmetomta, måtte vi bare bygge for tredje gang, sier Cathrine Alexandra Pettersen. Vi skaper fremtidens konstruksjonsløsninger i tre! Artig å se at meglere legger ut funkisboliger i hytt og gevær.


Ser ut som de går som funkis bolig , så lenge den har flatt tak.

Karm og ramme er hvitmalt, og utforinger MDF hvitbehandlet. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger. Våre arkitekttegnede ferdighus spenner vidt.


Spennende linjer med rom og luft, eller koselig og romantisk? Ferske råd og tips om hjem, helse og økonomi. Treningstips, forbrukertester og mye mer fra Norges fremste ukommersielle livsstilsredaksjon. Nå, derimot, har vi noen boliger i funkis -segmentet som er stabilt i toppen, sier Stian Moursun markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus.


Funkisbolig - Fire soverom, hvorav ett i direkte tilknytning til bad. Tre stuer og to terrasser. Direkte tilgang fra garasje til entré. I denne funkisboligen er det ikke noe som heter interiørtrend.


I Bergen får de det til! Det er mange flotte eneboliger i mur som er satt opp der de siste årene. For eksempel dette flotte funkishuset , tegnet av sivilarkitekt MNAL . Bygget hadde fra tidligere ett sadeltak. Det ble benyttet takelementer fra SOTRABJELKEN med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.