mandag 30. oktober 2017

Legge undertak

Hvordan legger man undertak ? I vår første takfilm kan du se hvordan dette kan gjøres. Denne filmen er en del av serien om hvoran du bygger en garasje. I denne filmen viser vi deg hvordan.


Del av film som viser hvordan du legger undertak : montere forkantbor takfotlekten, skjøt midt på en.

Takbelegninger er ikke helt tette, derfor er undertaket viktig. Det holder vann og snøføyk unna takkonstruksjonen, og forlenger husets levetid. VIDEO: Takpapp er noe av det letteste å legge , og du behøver ikke.


Grimstad Garasjene viser deg hvordan du legger undertak. Her får du en utførlig instruksjon om hvordan du legger tak. Icopal Ventex Supra - et diffusjonsåpent undertak på rull.


Kombinert vindsperre og undertak.

Legges direkte på sperrene og rett på isolasjonen. Spørsmålet er hvilket undertak jeg skal bruke. Raskere å legge , men krever meget dyr diffusjonsåpen papp til tekking for å unngå sopp og . Sammen med løpende montering av . Tips ved Taklegging: Skal du legge taket selv?


Undertaket ligger rett på sperrene, deretter kommer papp, sløyfer, lekter og takkledning(f.eks takstein). Trinn 1: Fest forkantboret. Før legging av taket festes forkantboret til takstolene.


Ved bruk av kombinert undertak og vindsperre er det ikke nødvendig å etablere. Legg deretter en membran (Isola Isokraft) uten skjøter fra møne til takfot i . Zanda har undertak for alle typer hus og takkonstruksjoner. Forenklet undertak er i mange tilfeller godt nok, men sårbare for rifter. Ikke-luftet tekking, som legges direkte på undertaket (for eksempel shingel).


Det beste undertaket er en såkalt taktro av bord eller plater. På et slikt solid undertak er det enkelt å både legge og bevare undertaksbelegget .

Snekker,Taktekker Vann siger inn gjennom tak, vært observert også dråper på innside av undertak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.