onsdag 6. september 2017

Trapp med skuffer

Her er ideer til hvordan du kan utnytte plassen under trappen bedre. Smart løsnig med skuffer for oppbevaring i trappetrinnene. Pr i dag har vi en slags bod under trappa, men her blir det nå slengt alt mulig rart og det er rene . Seng med skuffer under, tilpasset rommet for full utnyttelse av rommet. Ja, eller vanlig skap hehe Lekkert iallefall. Rent fysisk er det liten forskjell på en åpen og en tett trapp, men designmessig blir inntrykket helt ulikt.


Trodde du at trappen bare er laget for å ta deg fra en etasje til en annen?

Så jeg bestemte oss for at vi skulle bygge skap under trappen! Jeg ønsker å få bygd en slik trapp til en køyeseng (se bilde). Kle inn trapp, og lage skap og skuffer under trappen. Liten trapp (høyde ca 105cm fra terskel til gulv - bredde ca cm) ønskes satt opp med skuffer i de tre nederste trinnene. Nylig produsert trapp med skuffer m/demp.


Seng 90x2pluss trapp pluss stk skuffer. Tenkte det kanskje går ann å tette igjen . Milas standard stellebor Mål: 125x75x105cm. Trapp slik at barna selv klatrer opp på bordet og dermed spare ansatte rygger.

Artig trapp med fire skuffer gis bort mot henting (fikk ikke med den siste skuffen på bildet). Utendørs massasjebad Tilbehør Tilbehør Trapper. SmartStep Skuff For trapp til utend#248;rs massasjebad . Hyller under, kunne kanskje være smart med noe rekkverk. TRAPP MED SKUFFER: I denne mini-leiligheten er hver milimeter utnyttet til . Step-fix trapp for skuff/skap; 4400-Stepfix; 4400-99; Stepfix-011; Stepfix-012; Stepfix-015; Stepfix-020; Stepfix-030; Stepfix-031; Stepfix-035. Trenger man ekstra a oppbevaringsplass, kan man lage hyller eller skuffer under trinnene.


Har trappen tregelender kan gelenderet slipes ned . Fantasifull løsning for å komme seg fra en etasje til en annen når det er areal mangel. Trappen blir en slags skulptur i stue/kjøkken løsningen og blir også et . Line laget garderobe under trappen i leiligheten vår før vi solgte den. Det var med på å heve standarden på leiligheten.


For eksempel – hvorfor ikke kombinere trappen med oppbevaring? Hylleløsninger hyller skap plass trapp henger bokhyller køyeseng Mette . Det skrå rommet under trappa kan være vanskelig å utnytte. Men her er et godt forslag: Ei hylle laget av plater kjøpt ferdig tilskåret i byggevaremarkedet slik at du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.