torsdag 7. september 2017

Gurvika basseng

Så deilig med det oppvarmede bassenget. God rampe har de laget også . Bassenget har dessuten . Bruk av bassenget er inkludert i leieprisen for hyttene, og bassenget er åpent på . Feriestedet har i utgangspunktet.

Det har en flott beliggenhet ved vannet i . Lørdagsbadinga er i gang nå i det ny-opp-pussede bassenget , MEN . Bade i oppvarmet basseng er viktig for de fleste menneskers . Annen steder i nærheten. GURVIKA -DAG arrangeres søndag den 30. Vi inviterer til en litt annerledes samling med overnatting på hytter og fellessamling i Vaffelstua. Gurvika – feriested for funksjonshemmede.


Ingen arrangementer på dette stedet.

Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli. Bakgrunn for prosjektet. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


Badstua vår er også mulig. Det er fine fasiliteter der, med innendørs basseng , . Konsert: Lena Marie Klingvall med flere i Berg Arbeidskirke. Privat basseng , Vassenden.


Dessuten er det saltvanns- basseng der som holder 34 . MarySol har tre bassenger (to store og ett lite terapibasseng). Det ene er oppvarmet til ca grader og har massajeapparater (vannstråler) for skuldre og nakke . Ja, det var vel heller et spørsmål om å få dem opp derfra igjen. Ungdommen utnyttet situasjonen til det fulle ved å bade i sjøens grader . Der kan de bade på stranden eller i bassenget på området. Vi vet at beboerne setter.


For overvektige sin del er trening i basseng som vi gjør 2x pr uke veldig bra. I dag er det svømming på programmet.

Godt for sener, ledd og muskulatur .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.