onsdag 6. september 2017

Decra elegance montering

Montering av Decra Classic og Decra Elegance. På de følgende sidene finner du detaljert monteringsveiledning for Decra-produktene. Decra Classic og Elegance kan legges på takfall ned til 10°.

Norges største byggevareprodusent Icopal produserer og leverer byggevarer. Decra Classic och Elegance kan läggas på taklutningar ner till 10°. Senere har det kommet til et par nye varianeter ; Decra Elegance og Decra Stratos. Dessuten er håndtering og montering mye enklere. Den høyglansede overflaten gjør Decra Elegance til et ekstra eksklusivt tak.


Er det noen som har montert Decra Elegance med snøfangere på? Skal snøfangeren virkelig ligge rett nedpå platen stål mot stål? Montering skjer ved at takpannene legges på lekter og festes med skruer eller. Decra Elegance er noe av det mest eksklusive og stilfulle du kan ha på taket. Montering av Decra Classic og Elegance På de følgende sidene finner du detaljert monteringsveiledning for Decra-produktene.


Skal til å legge Decra Elegance tak og i instruksjonsheftet for legging av slikt tak står det følgende : Ved montering av Decra Elegance . Festemateriell følger med i hver kartong. Kontakt nærmeste varehus for et godt tilbud på det du trenger til ditt tak.

Decra Elegance er det moderne og eksklusive taket . Deretter legges Decra ovenfra og ne noe som gir en behagelig arbeidsstilling. Platene er lette å kappe og tilpasse under montering. Decra Elegance er det moderne og eksklusive taket for norske værforhold.


Med andre ord er Decra Elegance et tag der med minimum af vedligeholdelse vil holde sig pænt og se nyt ud i mange år frem i tiden. Se fx Decra Elegance, som ligner glasserede tagsten! Se hvordan nyt Decra tag monteres på gammelt eternittag . Ved montering av Decra Elegance anbefaler vi å skråskjære. Elegance monteres direkte oven på det eksisterende tag - nemt og hurtigt. Se en prøve af Decra Elegance hos din lokale Decra tagekspert.


Decra Taksystem - Ett komplett taksystem för alla typer av underlag. Decra Elegance är uppbyggd på samma sätt som Decra Classic, men har blank yta som får taket att lysa i solljuset. Monteringsanvisning Decra konstruktionsdetaljer. Elegance monteres direkte oven på det eksisterende tag. Bestil en prøve af Decra Elegance hos din lokale Decra forhandler.


Decra Classic er en stålplade med stenbeklædning, mens Decra Elegance er en. Ståltag er et oplagt valg når der skal monteres nyt tag, på enten laden, huset, . Vi utfører legging av nytt Decra tak for kunder i områdene Oslo, Bærum, Lillestrøm, Nittedal og Akershus forøvrig. Decra er også raskt å montere samt at det er enkelt å skifte ut gamle takpanner ved behov.


Yderst er Decra Elegance belagt med en kraftig og slagfast silkemat lakering, som. Tagpladerne er født med et patenteret lyddæmpningssystem monteret på . Blikkenslager,Snekker,Taktekker Demontering av eksisterende decra plater,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.