tirsdag 29. august 2017

Loncin snøfreser

Snowpro hk beltedrevet snøfreser med en sikker og god Loncin motor. Kvalitet til markedets laveste pris! Vår nye toppmodell fra Snowpro har 11hk motor på hele 3cm3.


Det er nå år siden den første maskinen ble lansert. Vi kan derfor garantere deg en meget god maskin til markedets beste pris.

Maskinen er kraftig bygget med en Loncin motor - Loncin er en meget stor og god leverandør av motorer. Motorene er meget lettstartet og kan startes med snorstart eller 230V el. Fresen er en standard 2-trinns snøfres og den kaster snøen meget godt fordi konstruksjonen er god og den er kraftig motorisert. Dette gjør at du kan bytte motor på en gammel snøfres på kort tid.


Honda kopi Engine Type4-Stroke, Air-coole OHV . Vår toppmodell har 11hk motor på hele 3cm3. Denne snøfreseren har beltedrift og 70cm freserbredde.

Med denne fresen er du beredt til å takle en tøff vinter selv når snøen er våt og tung. Men alikevel har jeg et spørsmål rundt økonomifresere. Jeg fant nettopp denne på. Vet ikke merket på Julafreseren, men motoren er av typen Loncin om jeg har forstått riktig. Motor er Loncin Vekt 135kg.


Arbeidslys og varmehåndtak. Garanti er vanlig kjøpslov, års garanti og års reklamasjonsrett. Denne kommer i en stor eske, den er nesten ferdig montert, . Viktig - Servicetips for din snøfreser : 1. Girbox på innmaterskovlen MÅ smøres med høy temperatur fett minimum gang pr. Kontrollere at friksjonshjul ikke er nedslitt, vask rent dette og friksjonplaten. Justere avstand 3-4mm i hvileposisjon.


Loncin 3cc snøfreser med belter Defekte reimer, ikke startet men motor går rundt BUDFRIST tirsdag januar kl. Selges til høystbydende over. Når du bruker maskinen skal du følge forsiktighetsreglene nøye for å unngå skade på personer eller eiendeler.


Les brukerveiledningen nøye og følg instruksjonene som er gitt.

Det er viktig at du leser veiledningen for å gjøre deg kjent med produktet og for å sikre riktig og sikker bruk. Oppbevar brukerveiledningen på en . Ble dømt nord og ned når jeg kjøpe denne møkkafreseren, men den virker fortsatt og den herlige Loncin motoren starter lett og er brutalt kraftig. Aksling frem til snøinntak.


Hvordan håndterer de ulike typer snø, hvordan er arbeidsbredden, og tåler motoren høy belastning. Vi har testet snøfresere. Se hvilken snøfreser som ble best i test her.


Lettstartet og stillegående snøfreser med arbeidsbredde 70cm, arbeidsdybde 5 5cm, gir forover og revers. Drift: Hjulgående (15). Luftkjølt 4-taktsmotor fra Loncin på 375ccm.


Start Type: manuell og elektrisk. Utkastervinkel: 1grader. L olje tank kapasitet: 0. Siden den ikke starter med hverken primer 3x,full choke og ingen chok,full gass (hare) eller ingen gass (skilpadde),står jeg i stampe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.