torsdag 31. august 2017

Godkjent renholdsbedrift

Her kan du søke i renholdsregisteret for å sjekke om en renholdsvirksomhet er godkjent. Du kan også finne renholdsvirksomheter i ditt område ved å søke i kart. Alle virksomheter som tilbyr renholdstjenester i Norge skal være godkjent av.


Arbeidstilsynet har prioritert tilsyn og veiledning i renholdsbransjen i. Søknad om godkjenning av renholdsvirksomhet. Enhver virksomhet som skal starte med renhold må før driften starter søke godkjenning hos .

CityMaid Hjemmeservice er selvfølgelig offentlig godkjent. Registeret over godkjente renholdsbedrifter finner du på arbeidstilsynet. Her er det en oversikt over alle renholdsvirksomheter som er godkjent eller som har . Det er i dag ulovlig å kjøpe renholdstjenester fra virksomheter som ikke står oppført i registeret. Virksomheter som har søkt om godkjenning og . Forskrift om godkjenning av renholdsvirksomheter m. Tetter smutthull for useriøse renholdsbedrifter.


Vi er en godkjent renholdsbedrift. HMS-krav i orden, slik at du som kunde kan være trygg på at vi overholder .

Din arbeidsgiver skal gi deg en oversikt over når og hvor du skal jobbe. I prosent av de godkjente renholdsbedriftene. NHO vil forby private husholdninger å kjøpe renhold fra bedrifter som ikke er offentlig godkjent – og kombinere det med skattefradrag.


Living Clean kan glede våre nåværende og fremtidige kunder med å være offentlig godkjent renholdsbedrift. Denne godkjenningsordningen sikrer at vi oppfyller . Det gir deg trygghet for at de som utfører arbeidet holder høy faglig kvalitet og har ordnede arbeids- og lønnsforhold . Godkjenning av renholdsbedrifter. Vi leverer det meste innenfor renhold i kontorer, barnehager, borettslag, osv. KLISTREMERKE MED GODT RENHOLD TIL SPEIL X CM. Hvis du ikke bruker godkjent renholdsbedrift eller er i tvil om du bruker godkjent . En ansvarsfull måte å kjøpe tjenester på.


Her finner du kun godkjente renholdsbedrifter. Er du lei av konkurrenter som dumper. Renhold Oslo, Akershus, Follo, Østfold. Svanemerket og offentlig godkjent renholdsvirksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.