mandag 31. juli 2017

Tettelister vindu

Passer vinduer og dører med spor etter saging eller fresing. BufretLignendeTetningslister har stor betydning hvis du vil holde fyringsutgiftene nede, og støy, støv og pollen ute. Tetningslister på dører og vinduer gir deg et bedre inneklima . Filter (aktive Tettelist. P-strip, hvit, 6m (9X5).


Kondens eller is på det ytterste vinduet er tegn på utette vinduer. Det er lett å tro at det er de store, kompliserte enøk-investeringene som lønner seg best. Det viktigste er tross alt å vite at gamle vinduer kan utbedres.

Moderne dører og vinduer har som oftest gode løsninger for tetting som en. Har du et hus som trenger tettelister rundt vinduene er ikke det . På en enkel måte kan du både øke trivsel og spare en god del penger - opp til Tetningslister for dører og vindu sikrer et behagelig inneklima.

Det er forholdsvis gamle H-vinduer tror jeg det kalles, slik som dette. Problemet er at listene har blitt tørre og ikke ligger ordentlig inntil vinduet når jeg lukker . Generelt vedlikehold som maling, vask, erstatte utslitte tettelister, tette eventuelle sprekker, erstatte glass og rammer kan være et alternativ til utskifting av vindu, . Forbedring av lydisolasjonen til eksisterende vinduer. Utskifting til laminert rute og montering av tettelister.


Tettelistene plasseres rundt karm eller vindu, og bør plasseres så nærme vinduskantene som mulig. Listene skal klemmes sammen når vinduet lukkes. Hvor får jeg tak i slike tettelister til vinduer. Ser ut som samme type vindu vi har på badet. Tettelister for vinduer : foreløbige resultater av laboratorieprøver ved NBI.


Forfatter(e): Margrete Dalaker; Utgivelsesår: 1961; Antall sider: 15. Også forholdsvis nye vinduer kan ha et alt for stort varmetap. Wh per vindu – det tilsvarer omtrent prisen på tette- lister. Trekk fra vinduer og dører går utover både komfort og fyringsutgifter. Vi skifter tetningslister, så du slipper å kjøpe alt nytt.


Vi har sorte og hvite tetningslister som kan limes og/eller stiftes til vinduet ditt. Kontakt din nærmeste forhandler for pris. Tesa selvklebende tetningslist med omega-formet profil for vinduer og dører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.