mandag 31. juli 2017

Bosch proff verktøy

Profesjonelt blått elektroverktøy fra Bosch er utviklet for å gi førsteklasses arbeid. Det oppfyller de høyeste kravene til ytelse, presisjon og robusthet, slik at arbeidsresultatet blir profesjonelt og av første klasse. Du kan også være interessert i. Våre produkter og tjenester.


Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.

Bosch leverer også grønt høykvalitets elektroverktøy , for hjem og hobbyhåndverkere. Løsninger for hus og hage, hobbyhåndverkere, nybegynnere , hageredskaper og måleverktøy til tilbehør av alle slag. Du vil oppdage at Bosch har verktøyet som passer, uansett om du skal bygge noe, pusse opp, dekorere eller driver med . Bosch Wiha proff verktøy sett med 17-deler.


Dette settet her skuffer ikke! Bosch har slått seg sammen med Wiha Premium tools med å produsere et profesjonelt verktøysett perfekt for håndverkere og snekkere. Invented for life: vi vil at produktene våre skal vekke entusiasme, forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare naturressurser.


Bosch verktøysett V med 3xAh-batterier.

Ah-batterier med litium-ion-teknologi, lader og softbag til sikker oppbevaring av verktøyene. Verktøysett fra Bosch med fem ulike el- verktøy og stk. Bosch lanserer nå tre nye, batteridrevne proffverktøy med børsteløse EC-motorer som setter helt nye standarder for boring og skruing.


Lanseringen omfatter den volts gipsskrutrekkeren GSR V-EC TE Professional samt to nye 1V-maskiner: Borskrutrekkeren GSR 1V-EC Professional . Hobbyhåndverkere og hage. Bosch - Flere verktøy, ett batteri - Bygger´n,rh:byggern. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Uansett om det er 18- eller 18-volts: Ett batteri er alt du trenger for å bruke alt verktøyet i det samme systemet. Sett det inn, og sett i gang.


Og når du er ferdig med oppgaven: Ta ut batteriet, og sett det i det neste verktøyet. TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy , maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell til proffmarkedet. CoolPack-systemet forlenger batteriets levetid.


Batteriet passer dessuten til alle elektroverktøy i Bosch Proff -sortimentet og laderne i V-klassen, sier Borgersen. Merker: Sorter visning på : Navn. Blå Bosh -maskiner er beregnet på proffene, altså de som bruker verktøyet på jobb hver eneste arbeidsdag.


Om du kanskje er like dyktig som en proff , men ikke bruker verktøyet på jobb og heller ikke hver dag, så kan likevel gleden av å bruke kvalitetsverktøy være et viktig moment når du handler.

XL-BYGG utgir Proffen fire ganger i året. Magasinet inneholder produktnyheter og bransjeaktuelt stoff rettet mot deg som proffkunde. Klikk her eller på forsiden under for å lese Proffen 1- 18 . Utleie av Bosch Proff verktøy i Oslo. Bosch skiller mellom proff og forbruker gjennom fargen. BOSCH DYKKSAG GKT GCE 03.


Blått verktøy er for de avanserte, mens grønt er for de som nøyer seg med rimeligere modeller. Japanske Ryobi er det lysegrønne alternativet. Det meste de har av verktøy , og det er ikke lite, er rettet mot forbrukersegmentet. Den grønne Bosch -saga .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.