fredag 30. juni 2017

Levegg i glass ute

Levegg i glass, glass vegg, interiørglass. Glassfagkjedens glassmestere hjelper deg. Ring 80eller send inn kontaktskjema.

En kald vind kan gjøre det utrivelig ute på en ellers fin solskinnsdag på terrassen. Med en vindskjerm kan du nyte sommeren selv om det. Felles for dem er at de kan redde sommerkvelden på terrassen eller uteplassen, uten at. Om du ønsker permanent vindskjerming, kan en vegg i glass være .

Rekkverk i Aluminium og Glass - Linea Vind - Solid Leveggsmodell - modeller. Skjult men meget solid forankring gir leveggen et moderne og elegant utseende . Stopper plagsom trekk og vind; Hev og senkbar levegg i glass; Til terrassen og balkongen; Manuell heve og senkefunksjon; Motorisert . Våre levegger/balkongtrekk lages primært i markiseduk. Da kan innsyn enkelt stoppes ved i ettertid å lime frostet folie på glasset.


I kombinasjon med terrassemarkise og eventuelt terrassevarmer gir levegger uteplasser som kan brukes mer . Hvis du allerede har et rekkverk og er plaget med vind kan det være en enkel og grei måte å montere en balkongskjerm på toppen av det eksisterende . Komplett Utemiljøs prosjekt der vi i Vårvik Glas har bidratt med aluminium og glass. Med en levegg i glass får du en lunere uteplass samtidig som lyset.

Med integrert vannavrenning kan man sitte utendørs i 1 tørre omgivelser selv under store. Svalson er markedsleder på bevegelige glass og levegger. GLASSET INN UTEPLASSEN: Uteplassen har skyvbare glassflater som kan. Med en levegg får du lunere uteplass, mindre innsyn og bedre . Kan leveres med klart, frostet eller sotet glass.


De er også svært godt egnet dersom du bare skulle trenge en levegg. Med dagens skiftende klima kan det være godt å kunne stenge været ute dersom man . Vi lager levegger i fargeløst glass så du kan sitte på terassen uten å blåse bort, vi laget en levegg ut mot Eksefjorden i 12mm herdet fargeløst glass kun med . Glassvegg, levegg, støyskjerm i glass og treverk i Bergen/Hordaland fra kr. Byggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Gjerder og levegger. Hvis man er ute etter et materiale som skal motstå mekaniske.


Leveggen er fleksibel og kan enkelt trekkes ut eller slippes inn etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.