fredag 30. juni 2017

Jotun fargekart grønn

Her kan du se LADYs farger og bli inspirert av vakre bilder og kombinasjoner. BufretLignendeHer finner du farger og inspirasjon til din malejobb. Se bilder og farger fra ulike rom og områder.

BLÅTONER INNE; BRUN/BEIGETONER INNE; GRÅTONER INNE; GRØNNTONER INNE . Jotuns Globale Fargesjef, presenterer det nye fargekartet:. I Reflections of earth temaet fra det nye LADY fargekartet finner du vakre grønne farger og varme nøytraler. I mitt forrige blogginnlegg så vi på de blå tonene.


Når vi ser innslag av grønt i blåfargene, får vi et ekstra . Jotun Fargesenter Inne presenterer 1gode og velprøvde farger for vegg og interiørdetaljer. Man klatrer opp en vindeltrapp til et stort tak – en herlig grønn oase med. Jotun LADY farger: 99Dempet Sort, 46Skyggeblå, . I dag hadde JOTUN og LADY lansering av sitt nye globale fargekart for 201 og. Hovedfargene i dette temaet er de grønne fargene Green .

Med Jotuns fargekart-app, Jotun Color Cards, vil du få tilgang til å se alle fargene og inspirasjonsbildene fra de ulike fargekartene. Hovedfargen er gråaktige pasteller i rosa, grønt og blått kombinert med. Jotun LADY lanserte nettopp sitt nye fargekart, som er bygget opp rundt tre stiler. Her er de, rolige og behagelige grønne nyanser med et par rødlige kontrastfarger til.


Se de nye, lekre fargene på Jotuns fargekart for 20her. Både såkalte greigetoner, og dempede blå- og grønne farger er. Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg. Vegg: Jotun Lady Pure Color, farge 44Deco Blue.


Vakre grønne toner spiller på lag med nøytrale farger, men er også nydelig sammen . Sobre farger som beige, korn, grått, grønt og blått, rett og slett farger fra naturen. LADY 106Cashmere (bildet over og under) er en av . Sofistikerte rosanyanser preger også paletten, farger som står nydelig til varme grønntoner og sarte valører i kitt og beige. Urban Living som består av en rekke delikate farger som blant annet nyanser av grønn, rosa og grå lar seg inspirere av storbyens pulserende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.