fredag 12. mai 2017

Spraymale kjøkkenfronter

Pris varierer fra maling og kjøkkenstørrelse. Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, dører etc. Restaurering med maling kan derfor være et meget godt alternativ. Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter eller dører?


Vi fornyer ditt gamle kjøkken og dører til en rimelig pris.

Fargevalget er valgfritt! Det eneste vi trenger er en NCS-fargekode. Det kan virke surt å bytte ut hele innredningen dersom alt fungerer som det skal og kjøkkenet er godt bevart. Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av å være nytt, og et kjøkken i akkurat den fargenyansen . Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS.


Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like godt som nytt. Spraymale kjøkkenfronter.

Maler,Møbelsnekker Vi ønsker å spraymale kjøkkendørene våre. Her til lands har vi dilla på å pusse opp hjemmene våre. Det er særlig populært å fornye kjøkken og bad.


Men dette kan fort bli en kostbar, og ikke minst tidkrevende affære. Dessuten er det mange feller man kan gå i når det kommer til oppussing. Kanskje det holder å gjøre et par enkle grep?


For kjøkkenfronter i heltre vil panelmaling passe best, men er frontene i andre materialer kan det hende du finner malingstyper som passer bedre. Vi anbefaler også at du velger heftgrunn og maling fra samme produsent, ettersom disse er laget for å utfylle hverandre. På ett minutt lærer vi deg både forarbeidet.


Høyglansete kjøkkenfronter har vært . Snedig at denne tråden skulle dukke opp da jeg akkurat har sprøytmalet kjøkkeninnredning og mange hyller selv. Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte. Her får du tipsene som gir det et nytt kjøkken på sparebudsjett.


Noen som har erfaringer å dele? Jeg vurderer å foliere kjøkkendørene på kjøkkenet, men mannen vil helst spraylakkere det. Jeg mener det er mye mindre job.

Har du lyst til å pusse opp kjøkkenet uten å fylle huset med håndverkere eller ta opp et oppussingslån på størrelse med en tredjedels årslønn? Her er tipsene som gir deg nytt kjøkken til en brøkdel av budsjettet. Og det beste er: Det aller meste kan du gjøre selv, i løpet av en helg. Hvor lenge skal kjøkkenet . Gratis taksering og garanti på utført arbeid.


Lakkeringsverksted på Grorud i Oslo for kjøkkenlakkering. Har dører og skuffer og er nysjerrig på hva det ligger på i pris. Har kjøkkenfronter vi ønsker å få spraymalet hvitt.


Sett bort arbeidet til oss i dag! Kjøkkenfornying trenger ikke være dyrt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.