tirsdag 30. mai 2017

Maling matt

Det er mange argumenter for matt , men ikke velg matt maling hvis du har barn. En malt, matt vegg gir en unik opplevelse av farge og dybde. LADY Pure Colors lune, supermatte finish gir en unik, vakker . Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å holde ren. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på .

Etter hvert som matt maling har blitt tatt mer og mer i bruk, kan det være lurt å gjøre seg kjent med glansgradene. Når du skal kjøpe inn maling , vil du nemlig . Skal du male hele rommet i hvitt, ser du ikke så stor forskjell. Male fargen opp på veggen før du kjøper et helt spann maling.


Gir en matt fyldig og ensartet finish fra alle vinkler som tåler rengjøring. En helmatt akrylmaling til vegg. Ambiance Xtramatt er en moderne ekstra matt veggmaling for innendørs maling på puss, betong, gips, glassfibervev mm.

En matt , vanntynnbar og løsemiddelfri akrylmaling til innvendig bruk. Matt er å foretrekke til bruk i tak, mens silkematt har vært mye brukt på vegger. Matt maling demper og skjuler også ujevnheter bedre enn blank maling. Det finnes nesten uendelig mange typer maling , og alle har sitt bruksområde. Vet du for eksempel når du bør bruke blank, og når matt passer best?


En interiørarkitekt har anbefalt meg å bruke matt maling på stueveggen. Noen sier imidlertid at veggen da blir svært vanskelig å få ren. Jo blankere maling , jo lettere er det å holde rent. Skoleeksempel: Blankt på gulv, lister og dør, matt på vegger, og enda mattere i taket. I dag var jeg i fargehandelen for å kjøpe maling til kinorommet.


Jeg var bestemt på at jeg ville ha så matt maling som ovehodet mulig fr å hindre . Lette å påføre, tørker raskt og gir en slitesterk overflate. For de fleste underlag. Elegant Veggmaling Matt har en glans som passer bra i stuer, soverom og . Med den nye LADY Supreme Finish Matt er det endelig mulig å male panel helt matt.

Interiørblogger Ingrid har testet den nye malingen. Skalaen går fra til 10 der O er helmatt, og 1er superblank. Det er ikke lenger slik at et nymalt hus er synonymt med skinnende blankt, og at matt er resultat av lengre tids slitasje. Nå kan det like gjerne . Elegant Aqua Matt er en maling med høy kvalitet, for møbler og snekkerarbeid innendørs. Den er lett å male me gulner ikke og har svært god heft til flater . Original Veggmaling matt gir en matt og pen overflate.


Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Bruk Gjøco Supermatt rom og få en helt ny fargeopplevelse på ditt . Med matt maling oppleves fargen du har valgt ekstra lun og myk.


Maling - Matt White ().

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.