tirsdag 30. mai 2017

Laser avstandsmåler test

Les vår store test av avstandsmålere før du løper til butikken for å kjøpe lasermåler. Lasermålere finnes i mange varianter, vi har testet seks av dem. Den gode nyheten er at avstandsmålere med laser, ofte kalt lasermålere, har . Ulempen her, selv om det begrenser seg til utendørs arbeid i dagslys, er at det kan være vanskelig å få øye på den . En elektronisk laseravstandsmåler har etter hvert havnet i et overkommelig prisleie for oss gjør det selv-folk.


Vi har gjennomtestet åtte forskjellige, slik at du kan . Nikon Aculon ALer en ultrakompakt laser avstandsmåler.

Den er liten og lett, men tillater deg å nøyaktig måle avstanden til mål på opptil 5meters avstand. Enkelt forklart består avstandsmåleren av en laserstråle- sender, en. Lasere har fått nytt liv gjennom en nærmest overraskende positiv utvikling av produktene. Bushnell leder an, og det der vi finner testvinneren . Men selv om meterstokken siden den gang har fått stadig flere konkurrenter – deriblant målebånd og laserbaserte avstandsmålere – er den . Når det ikke frister å løpe rundt med målestokken anbefaler vi en avstandsmåler.


Vi har et bredt utvalg av markeds beste lasermålere. Vi tilbyr både enøyd (mono) avstandsmåler og toøyd (binokulære) avstandsmålere med laser. En avstandsmåler brukes primært til feltbruk, golf eller jakt.

DinSide har testet avstandsmålere, Cotech avstandsmåler Mble best i test. Bosch avstandsmåler m/laser PLR - Enkel oppmåling av lengder, arealer og volum - samt indirekte lengdemåling. Interessant test der de har testa både ytelse og optiske egenskaper. Kommer en ny laser avstandsmåler med ballistikk snart.


Liten lett avstandsmåler ut til 500minnlegg24. Brukererfaring Nikon laser 5avstandsmålerinnlegg22. Avstandsmåler testet: Redfield Raider 5METRICinnlegg27. Laser avstandsmåler: Hvilke fabrikat og modell anbefaler dere.


Laser avstandsmåler: Hvilke fabrikat og modell anbefaler dere? Les hele testen av laserverktøy på Forbrukerportalen. Der finner du også test av avstandsmålere med laser og multidetektorer. Vi har testet en av de minste laser-avstandsmålerne som er på markedet. Avstandsmålere som bruker laser som måleverktøy gir eksakte målinger.


Disse passer perfekt til golf, jakt, fritidsturer og andre formål. Forbrukerrådet testet i 20en rekke laserverktøy i kategoriene vater, multidetektor og avstandsmåler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.