torsdag 11. mai 2017

Lakkering kjøkkenfronter

Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter ? Vi fornyer ditt gamle kjøkken , til en rimelig pris. Fargevalget er valgfritt! Spraylakkering av kjøkkenfronter.


Vi bruker kun profesjonell lakk fra Akzo Nobel.

SPRAYLAKKERE KJØKKEN : Du sparer penger på å spraylakkere kjøkkenet selv ,. Lakkeringsverksted på Grorud i Oslo for kjøkkenlakkering. Gratis taksering og garanti på utført arbeid. Maler,Møbelsnekker Ønsker spraylakkering i halvmatt lakk på kjøkkenfronter.


Kjøkkenet er demontert og fraktes selv. I den forbindelse lurer vi derfor på om du kan gi en pris . Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS.

Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like . Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av å være nytt, og et kjøkken i akkurat den . Sett bort arbeidet til oss i dag! Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, kjøkkenbenk etc. Oppussing av gammelt kjøkken er lønnsomt.


Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte. Kontakt Lars Ove Viste: . Vi har lakkert frontene, det er et par år siden så husker ikke helt hvor mye vi betalte. Stadig flere bedrifter tar på seg pussing og sprøytelakkering av kjøkkeninnredninger, og ved et enkelt søk i Gule Sider på lakkering kjøkken. Vi retter også karosseriskader på biler av alle slag.


Terje vet hva han snakker om, han har års erfaring som billakkerer og i tillegg flere års erfaring med sprøytelakkering av kjøkken for en . Forny ditt kjøkken med ny lakk og ny farge. Me lakkerer også mange andre produkter. På vårt malingsanlegg blir alt trevirke . Vi lakkerer aluminium, stål, plast, glass, møbler, kjøkken , ba garderobeinnredning, skreddersydde innredninger fra møbelsnekkere.


Les mer om industri - og . Det er ikke bare hvitt kjøkken som er populær.

Vi tilbyr spraylakkering av kjøkkenfronter og innedører i alle farger fra NCS samt jotun. Hos oss velger du også . Alt virker som det skal og . Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.