torsdag 11. mai 2017

Gulvnett parkett

Det sier litt om at nordmenn er svært kvalitetbevisste, da dette slett ikke er det rimeligste alternativet – men det viser seg gang på gang at det er blant de absolutt beste alternativene. Når du skal kjøpe parkett, er det viktig at du velger noe med nettopp det – kvalitet. Underlaget danner grunnlaget til ditt nye gulv, og du ønsker et best mulig utgangspunkt. Sørg for god stilling for kroppen din når du legger gulvet.


Dette er spesielt viktig hvis du ikke er vant med disse jobbestillingene. Vi tilbyr kvalitetsgulv til faste lave priser, hvor prisene er lavere enn vanlig markedspris.

I tillegg har vi jevnlige tilbud på parkettgulv, hvor vi setter prisene ytterligere ned. PRISGARANTI på all PARKETT. Enorme innkjøp gir lavere parkett pris. Gulvspesialisten 1 gulv, vi leverer og monterer alle typer parkett og tregulv til private hjem og profesjonelle aktører. Norges største nettbutikk på parkettgulv.


Jeg har kjøpt Ask énstavs parkett superhvitmattlakk til hele huset. Sørvisen var upåklagelig. Skikkelig oppfølging gjennom hele kjøpsprosessen. Skulle egentlig ha et annet, billigere, gulv i andre etasje, og da de var utsolgt for dette fikk jeg førstnevnte til .

Vi leverer i tillegg dører og benkeplater med mer. Bredt utvalg av kvalitets produkter. Bestill direkte i vår nettbutikk i dag. Vi er blitt mer opptatt av hvordan gulvet vårt ser ut. Anette Karlsen ville bli kvitt den gule parketten og oljet det.


Hos gulvnett koster de fleste 1-stavsparkettene 3kroner per kvadratmeter, mens 3-stavsparkett koster 229. Skal du legge parkett i stue, spisestue, kjøkken og gang, på rundt kvadratmeter til sammen, vil dette utgjøre 27. Vasking skal utføres med et godkjent vannbasert og pigmentfritt vaskemiddel for parkett.


Bruk ikke skurepulver eller vaskemidler tilsatt ammoniakk. Grønnsåpe må ikke benyttes, da dette legger igjen et lag av fett, jfr. Du kan bestille vareprøver.


Vi hadde vårt gulv levert på døra dager etter bestilling. Du bør sjekke hvordan gamlegulvet er mtp svanker, kuler, høydeforskjeller og slikt. Er du heldig, kan du legge nytt gulv rett . Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis!


Det er imidlertid ikke en tradisjonell trevareforhandler vi har med å gjøre. Frem til i høst sto nemlig Heldal uke etter uke på prekestolen i Kristkirken på Minde og forkynte Guds ord for menigheten. Velg gulv, motta vareprøve, bestill online og få gulvet levert.

Massive plankegulv er solide gulv som er noe for seg selv å se på, og ikke minst å gå på. De leveres vanligvis ubehandlet og behandles akkurat slik dere måtte ønske. Prisen for slik gulv er ganske gunstig. Et annet forslag er industriparkett.


Favoritten min er valnøtt industriparkett som . Gulvnett har slik parkett til gunstig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.