fredag 28. april 2017

Vann til luft varmepumpe

En luft -til- vann - varmepumpe henter varme fra uteluft og leverer varmtvann og romvarme. Slik kan du spare opp til energi. En væske-til- vann - varmepumpe henter energi fra fjell, jor grunnvann eller sjøvann. Disse energikildene holder mye jevnere temperatur enn uteluft , som er . Vurderer du luft til vann - varmepumpe ?

Lær mer om luft - vann varmepumper og finn en modell som passer. Se utvalget og få gratis befaring. Med en luft -til- vann - varmepumpe utnytter du varme fra luft til å varme opp vann til radiatorer, vannbåren gulvvarme eller til å forvarme tappevannet.


Se også varmepumpevelgeren på våre. En luft - vann - varmepumpe kan varme opp både vann og bolig. Og det er et populært alternativ for de som ønsker å bygge ny bolig, installere . Panasonic luft - vann varmepumper er svært effektiv og miljøvennlig.


Gjøre store innsparinger i dag.

Med måler kan du få inntil 20. En luftvarmepumpe produserer kun varme, mens en luft - vann varmepumpe leverer både varme og varmtvann til huset. Den henter energi fra uteluften helt ned . Produsert i samarbeidet med Enova.


Med NIBE luft til vann - varmepumpe , kan du senke oppvarmingskostnadene med opptil. Varmepumper bygger på et prinsipp som gjør det mulig å transportere varme fra et lavere til et høyere temperaturnivå. I luft , jor sjø, grunnvann og fjell finnes . Energimyndigheten i Sverige har . Den har gitt ganske konstant 6-graders temperaturøkning på . Få en enda høyere besparelse enn luft til luft varmepumper.


Skal du bygge ny bolig, kan det være gunstig å investere i en luft -til- vann - varmepumpe. Den kan varme opp både tappevannet og rommene i huset ditt. Selv om dagens varmepumper blir stadig mer effektive har komponentene og prinsippene bak vært . NIBE har luft - vann varmepumper med siste teknologi som effektivt produserer varmt vann til oppvarming og forbruk i norsk klima. Bruk utendørsluften som energikilde.


Dimplex luft -til- vann - varmepumper en energikilde som er tilgjengelig rett . Denne varmen fordeles i boligen via vannbåren gulvvarme eller radiatorer.

Luft -til- vann - varmepumper. Jeg lurer litt på hva som gjør at en vann-vann varmepumpe er så ekstremt . En luft -til- vann - varmepumpe anvender begge prinsipper. Varmepumpens utendørsenhet er da direkte og innendørsenheten indirekte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.