torsdag 27. april 2017

Laminert glass

Laminert glass består av to eller flere glassplater som er limt sammen med plastfolie. Blir ofte feilaktig kalt for skuddsikkert glass. Vi bruker laminert glass i alle våre rekkverksprodukter.

Dette er også godkjent ifølge Glass og fasadeforeningen for at man skal unngå . Laminert glass er derfor klassifisert som sikkerhetsglass. Myndighetene krever at det skal anvendes sikkerhetsglass i dører og sidefelt slik at skader unngåes. Fra sikkerhetsglass til brannvernglass, det er mange måter å bruke glass til å.

Sikkerhetsglass er herdede og/eller laminerte glass i ulike kombinasjoner for . Har du store vindusflater eller glassfelt i dør eller i nærheten av dør vil det være en god idé å velge sikkerhetsglass. Dessverre så lar ikke herdet glass seg tilpasse etter herding. Laminert glass: -eller flere glasslag som er satt sammen med en sikkerhetsfolie mellom glassene.


Laminert glass er produsert ved at to eller flere lag glass er laminert med en folie av PVB. Plastfolien gjør det laminerte glasset seigt og vanskelig å forsere. I 19var det en klok mann med navn Eduard Benedictus som oppfant en metode for å laminere glass.


Laminert glass blir laget ved at to glass . Vanlig glass kan være ekstremt farlig hvis det knuser og kommer i kontakt med.

Type:Sikkerhetsglass , Klar, tykkelse 76mm, herdet laminert med polertekanter. Vi tar opp bestilling på de fleste typer glass. Enkle, dobbel eller tripple Energiglass med Argon gass som mellomlag.


Bør installeres der hvor det er en fare for at glasset kan knuses. Ved å laminere herdede glass gjør man glassets enorme styrke, enda sterkere. Laminert glass er flere tynne glassplater, som er limt sammen med en plastfolie mellom lagene. Vi er for tiden i gang med å oppdatere siden med innhold om laminert glass. Du er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss, hvis du har spørsmål om . Skal bygge giga kar og har hentet inn priser på glass.


Fordelen med hardet laminert er at en side kan knuse men glasset kan fremdeles . Glasset er forsterket, noe som gir bedre tyveribeskyttelse og lydisolering i kupéen. Du kan også legge til en definisjon av laminert glass selv. Laminert glass består av eller flere stykker glass som lamineres.


Vi lager førernoen standard mål i laminert glass. Det laminerte glasset er produsert med vest europeisk eller amerikansk PVB folie. Jeg reagerer på at det ikke brukes mer herdet laminert glass i dusjkabinetter, sier glassmester Rune Sagstuen i Gjøvik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.