fredag 28. april 2017

Fagprøve i salgsfaget

EKSEMPEL PÅ OPPGAVER OG VURDERINGSKRITERIER TIL. FAGPRØVEN I SALGSFAGET. Vurderingskriterier for fagprøven i salgsfaget. Planlegging: Detaljert plan med oversikt over hva som skal brukes.


Dette er teorien man trenger for å gå opp til fagprøve som praksiskandidat.

For å ta fagbrev i våre fag trenger du eksamen i: VGSalgsfaget eller VG3 . Her er noen eksempler . Eller har du lang erfaring fra salgsbransjen, men mangler formell. Jeg har nå fått fagprøven i Salgsfaget. Jeg er usikker på om jeg tolker oppgaven rett. Oppgaven er som følger: Du skal finne tre mulige . Fagbrev i salgsfaget som praksiskandidat - Karriere og.


Flere resultater fra forum.

Fagprøven i salgsfaget - Hvor skal jeg poste? ITpro Supportforum itpro. Hjem › Nye brukere › Hvor skal jeg poste?


Hei, er det noen som har tatt fagprøven i salgsfaget ? Som ferdig lærling til . Utdanningsdirektoratet. Fag- og svennebrev - et kvalitetsstempel. Gjennomføring av fagprøve.


Systematisk opplæring av framtidas fagarbeidere . Det du mangler er teoridelen i faget, og en praktisk fagprøve. Er du kreativ og kan tenke deg å arbeide med salg og markedsføring? Kandidat: Prøve start: Prøve ferdig: Prøvested: Leder prøvenemnd: Navn: Tel. Medlem prøvenemnd: Navn: Tel. Skriftlig eksamen på Vgi henhold til Forskrift til opplæringsloven § -5 1. Hei, jeg lurte på hva som er best betalt jobb etter bestått fagprøve innenfor salgsfaget.


Ved å ikke ha studiekompetanse menn har bestått fagprøve.

For å melde deg opp til fag- eller sveineprøve skal du fylle ut og signere oppmeldingsskjema, samt legge ved arbeidsattest og kvittering for betalt prøveavgift. Skal til pers i morgen. Lurer på hvordan opplegget er. Hvordan oppgave fikk dere ? Takker for alle råd og tips.


Læretiden avsluttes med fagprøven i Salgsfaget. Men det er viktig å øve seg. Derfor arrangerer skolen test-fagprøver som ligger svært nær den ekte fagprøven. Harald Kirkebø i Didac har stor tro på det nye kurset Fagbrev Salgsfaget.


Dette kurset, sammen med bestått teoretisk eksamen i VG-salgsfaget, gir grunnlag for å melde seg opp til praktisk fagprøve i salgsfaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.