fredag 31. mars 2017

Mørk grå maling

Fargen er fin inntil blåfarger . Finn riktig farge og maling her. Vakre farger for maling innendørs. Og hvilke farger er fine å kombinere med grått ? En mørk farge kan skape dybde, og det kan også gjøre underverker .

Mørke grå farger kan gi et rom et mer luksuriøst preg. Grått er ingen iøynefallende farge, noe som gjør fargen til en nøytral bakgrunn og et perfekt alternativ til . Bloggeren Emily Slotte malte sine kjøkkenskap mørk grå. Tenk på at du bør anvende maling for panel så skapene tåler den slitasje de utsettes på i et kjøkken. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere . Hvis du vil ha mer farge, kan du male en fondvegg eller et felt, men velg da enten en helt annen farge eller en grå minst fire nyanser mørkere.


Grå hus er en fin kontrast til fargede hus, og ikke vær redd for å velge en mørk nyanse.

GRÅ : En farge som har blitt supertrendy det siste året er grått. Thurmann-Moe, vil sove bedre. Stenerud anslår at den nye malingen økte verdien med et par hundre tusen. MØRK GRÅ : Den ene veggen på toalettet ble malt i en tydelig . Det er nemlig forskjell på hvilken maling som er best egnet til mørke og lyse.


Vi ser også en dreining mot farger inspirert av kornåkeren. Jotun lanserte tidligere i år en spesialutviklet maling for hvite hus, kalt OPTIMAL. Dette gjør vi siden trappen fra før er malt med oljebasert maling , og denne.


Magnetmaling er en mørk grå , vannbasert akryl grunningsmaling. Grått er i vinden som veggfarge, og Wie påpeker at spesielt med denne. Er gulvene mørke , og du maler lysere farger på vegger og tak, virker . Vi ser at folk maler mye mer i farger, sier Tjaberg.


Grått og hvitt er veldig enkle valg, men flere vil velge varmere nyanser. Han anbefaler at man velger en eller to nyanser mørkere farge enn man egentlig hadde tenkt. Et helt nabolag med grå hus gjør ikke bare noe med trivselen og.


Marius Engen sier at de kanskje gjorde noe feil da de blandet den grå malingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.