fredag 31. mars 2017

Garasje trapp

Helt ny garasjetrapp i gran for høydeforskjell 2cm fra gulv til gulv. Rekkverk til en side følger med (kan brukes på begge sider). Avhengig av type garasje og størrelse, så kan det være hensiktsmessig å sette inn en trapp i .

Skal gå med en trapp gjennom bjelkelaget(undergurten på A-takstol). Hvis jeg skal gå mellom to stk med cc-blir det jo en 55cm bred trapp . Ny trapp til nybygg eller rehabilitering? Hos MAXBO finner du alt fra loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange.

Da ere snart klart for litt treverk på garasjen gitt. Gjøre byggeforskrifter i ditt område kan du konstruere et rom over garasjen din? Tenk hvor du vil legge til trapp og bygge en ramme for det. Her har vi laget en oversikt over garasjen fra A-Å.


For å få tilkomst kan vi tilby fast innvendig eller utvendig trapp, samt loftsstige. Trenger en trapp som er god å gå i for å få ting opp på loftet i garasjen.

VIDEO: En trapp skal ha noen bestemte mål for at den skal være god og trygg å gå i opp og ned. Disse målene er bestemt av menneskets skrittlengde. En lekker trapp gir hjemmet ditt et skikkelig løft. Vi viser hvordan du bygger, pusser opp eller fornyer trappen din.


Vi har et hus som ligger i høyden, og garasjen vår ligger på. For å komme opp til huset er det i dag satt opp en bratt trapp på ca 6-7. Således skal det ikke gjøres fradrag for innervegger, trapper, sjakter, boder,. Vi har nå 1Garasje trapp fra nettsteder. Trapp er inkludert i P-rom, men ikke boder og skap.


P-rom er typisk oppholdsrom som stue, kjøkken, soverom, ba vaskerom og entré. Du står her: Trapper Innvendig trapp med rekkverk 2300mm] . Målet for bedriften er å skaffe kvalitet arbei hvor høyt finishnivå og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.