torsdag 30. mars 2017

Folie til kjøkkenfronter

Du trenger ikke å tømme lommeboken for å fornye kjøkkenet. Designfolie er en enkel og rimelig løsning som gir kjøkkeninnredningen et nytt uttrykk raskt. Og blir du lei fargen eller mønsteret, er det bare å dra folien av igjen. Her viser vi hvordan du raskt og enkelt folierer kjøkkeninnredningen.


I denne videoen viser jeg ulike teknikker jeg brukte når jeg la kontaktplast fra Lindasdekorogdesign. Rull folien ut, mens din medhjelper både fukter døren med en oppvridd klut med vann og oppvaskmiddel og tar beskyttelsen av. Hold en skarp kniv på skrå, før den langs dørkanten, og skjær den overflødige folien av. Her er brukt FasCal- folie fra Avery Dennison, men det finnes flere forskjellige typer, bl. Hos det italienske firmaet Docedi.


Selvklebende folie som du kan stryke rett på skapene. Filmen kommer i de fleste størrelser, og dette kan du gjøre selv. Se det store online utvalget av Kontaktplast hos BAUHAUS.


God kvalitet til lave priser. Kjøp KONTAKTPLAST SVART UNI BLANK 45X2CM online hos BAUHAUS. Er det noen som har gjort det? Et annet alternativ er å male om alle frontene, men har mest lyst på folie , for å få et høyglans-finish. Hvor fikk dere tak i folie , har dere gjort det selv eller satt bort?


Det hvite kjøkkenets enevelde er over. Nå er det farger, metaller og egenart som gjelder. Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter ? Vi fornyer ditt gamle kjøkken , til en rimelig pris.


Fargevalget er valgfritt! Det eneste vi trenger er en NCS-fargekode. Velg mellom matt, halvblank eller høyglans ( Høyglans er det dobbel pris for) Vi bruker kun proff spraylakkering og industri . Alternativt kan du tapetsere eller legge folie på de gamle flisene. Vil du oppgradere benkeplaten uten å bytte den, har du et par alternative oppgraderingsmuligheter. Det er mulig å flislegge benkeplaten, men husk at fugene kan bli stygge ved mye matsøl.


Er benkeplaten av tre, kan du pusse og lakke den. Hva med å male kjøkkeninnredningen? For ønsker du et nytt uttrykk på kjøkkenet ditt uten å bytte det ut, kan maling av kjøkkenfrontene være et rimelig og forholdsvis enkelt alternativ. Men hvordan bør du gå frem når du skal male kjøkkenfronter ? Og er det flere måter å gjøre det på?


Kjøkkenoppussingen som ikke koster skjorta. BYTTE KJØKKENFRONTER : Med nye fronter eller kun litt lys maling på frontene kan du gi kjøkkenet ditt nytt liv uten å blakke deg. Fridtjof Woldsdal Glorvigen. Valget av skapdører har stor betydning for stilen og funksjonaliteten på kjøkkenet. Klikk ind og se HTHs store utvalg av skapdører i lekker design.


Leter du etter nye kjøkkenfronter ? Drømmekjøkkenet har 2ulike kjøkkenfronter som finnes i en rekke tresorter, finér og vakre farger. Vi kan levere ferdige fronter - samlet og emballert etter ønske. I tillegg kan vi tilby emner med den nyeste teknikken innen laserkanter, noe som gir en homogen og skjøtfri overgang fra kant til plate. Les tips, anbefalinger og monteringsvideoer. Kan man bruke kontaktplast der hvor det blir mye damp, f. Men hvis kontaktplasten blir plassert slik at den hele tiden vil ha fukt rundt seg er det en god idé å tette rundt kantene . Glass over kjøkkenbenk er et ypperlig valg både for moderne og klassiske kjøkken.


Det er lett å rengjøre, vedlikeholdsfritt, og raskt å montere. Velg egne motiv som printes og monteres på baksiden av glasset, eller la oss hjelpe deg å finne et motiv eller en ensfarget folie som passer til ditt kjøkken. Er dørene folierte eller i høyglans kan det være vanskelig, men det finnes folie og kontaktpapir som kan limes utenpå.


Bytt håndtakene: Små ting, som knotter, er lette å bytte ut og kan bety mye for kjøkkenets utseende. Du kan ha glass langs . Ny benkeplate: Benkeplaten har mye å si for inntrykket av kjøkkenet. Bytt den ut eller beis den i en annen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.