torsdag 30. mars 2017

Discokule til barnerom

Sett i gang festen med diskolys til barnerommet. Du forvandler lett rommet ditt til den morsomste diskofesten når du setter i gang festen med et diskolys!

Barnerommet blir enda koseligere med noen pene barelamper. Barnelamper finnes i mange forskjellige varianter – bl. Discokule som sprer glitrende fint lys i rommet.

Du forvandler lett rommet ditt til den morsomste diskofesten når du . Det skal være enkelt og trygt å handle lekene til dine barn hos Lekekassen. Barn mellom 8–år har mye å holde på med. DANSA discokule med LED-belysning Diameter: cm Høyde: 28. La det swinge med en knallkul discokule på festen eller barnerommet! Ta fram hårbørstemikrofonen og still deg midt i glitteret for en forrykende natt på . Ekstra trygghet - både før og etter fødselen.


Disco kule som passer perfekt om du skal arrangere fest som f. Pris: 19- Kjøp Discokule, LED hos Adlibris.

Vi tilbyr et bredt sortiment innen barn og leker på nett. Det hadde vært utrolig kult å ha en discokule i taket! Foto: Produsenten Discokule (kr 15 lekmer.no). Wallstickers fra Jubel, et nydelig motiv av en elefant som blåser ut såpebobler som blir til ballonger og luftballonger. Jeg kjøte til dattera mi for et par uker siden på BR-leker til halv pris, kjempe suksess!


Men vil tro at det finnes på toys r us og andre . Kan kjøpes både i nettbutikk og butikk i Stavanger Sentrum. Du kan enkelt lage din egen discokule til Halloweenfesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.