mandag 27. februar 2017

Hvor mye koster det å slipe gulv

Jeg lurer på om noen her inne vet hva det koster og slipe gulv ? Vi har gammelt tregulv i stua, ca kvm til sammen som skal slipes ned og lakkes, vi kjenner ingen som har maskiner osv så vi ser for oss at vi leier inn fagfolk til hele jobben. Er det noen som har slipt og lakket gulv , hva kostet det eventuelt og . Slipe gulv innlegg 19. Flere resultater fra forum.

Bufret Lignende Pris på gulvsliping. Gulvsliping er håndverk og det er mange ulike typer gulv rundt omkring. Derfor er det litt vanskelig å si akkurat hva ditt gulvprosjekt vil koste uten å ha litt bakgrunnsinformasjon først.


For å gi deg en idé om hva det koster å slipe akkurat ditt gulv , har vi publisert følgende priseksempler fra virkeligheten. Skogen Parkettsliperi - Se hvor fint det kan bli! Legging av Parkett (klikk): kr 22- Pr m2.


Noen som har noen synspunkter her?

Og er det noen som vet ca hvor mye det koster å leie inn fagfolk til noe slik? Risør og Tvedestrand - nær Sørlandet Camping v Sandnesfjorden. Lakking av gulv - strøk. Må utføres senest mai.


Vi tar bort det som ligger over, så kun sliping. Det støvet kanskje mer enn det burde gjort, jeg var ikke klar over at det fulgte med filterposer som samler opp all møle og mye av støvet. Og har du et godt grunnlag slipper du å legge et gulv på toppen hvor du risikerer sprekker og dritt.


Som du sier er det mye gulv som koster opp i 400kroner kvadraten. Du kan leie en gulvslipemaskin fra firma som driver med utleie av maskiner. Søk på Gule sider etter gulvsliping utleie og se hva du finner. Jeg anbefaler deg å leie både en slipemaskin og en kantsliper hvis du skal slipe et helt gulv , da det er veldig vanskelig å slipe i kantene med den store sliperen.


Det og slipe gulv støvfritt er også noe som er mer kostbart i forhold til støvfiltre og utstyr til støvsuger som får en ekstrem belastning når de står og går i 8-timer hver dag. Men resultatet blir mye bedre med og slipe på den måten som jeg gjør det i . Du skal også velge riktig slipepapir. Begynner du med for grovt papir, sliper du vekk unødvendig mye av gulvet , og du får unødig stor jobb med å fjerne slipesporene.

Får du ikke fjernet slipesporene og avsluttet med et glatt . Parkettsliping Gammelt parkettgulv med riper og hakk i kan bli like flott som et flunkende nytt gulv , etter noen omganger med slipemaskinen. Det koster om lag 45- kroner i døgnet å leie en slipemaskin. Vil ha dette vekk og få frem det op. I de andre rommene med grovt gulv gikk vi rett fra til 1for å spare ti og fordi det ikke var nødvendig med tre runder. I stuen og på kjøkkenet hadde gulvet blitt slipt ned for ikke mange årene siden, så overflaten var jevn, men med et lag lakk som måtte bort.


Disse rommene gikk mye raskere å slipe. I hovedsak er det to ting som er viktig: Du bør sjekke referanser og hvor mye håndverkeren skal ha for å utføre jobben. For det er lett å slipe for mye, særlig om du har en tynn parkettvariant, og den lille oppgraderingen blir fort veldig dyr om du må legge nytt gulv.


Sjekk hvor mye det koster å pusse opp. Når det er slitt hull i lakken på gulvet , eller det rett og slett har blitt veldig ripete og stygt, da er det tid for sliping. Når gulvet er slipt står du også fritt til å velge en ny behandling enten det er lakk, olje, maling eller et beiset gulv.


GULVSLIPEMASKINER ER TUNGE, men det finnes modeller de fleste skal kunne håndtere. Spør i malehandelen hva slags olje som bør påføres ditt gulv , og hvor mange omganger man bør legge. Hva ca koster det å leie en sån maskin?


De holder vel til i Trondheim og. Jeg valgte forøvrig nettopp og få slipt parketten i stuen, mens jeg la ny på soverommene. Mange av beleggene ble spikret med små stifter, og disse må opp før gulvslipingen. Dette er et nitid arbeid som foregår på knærne, opplyser Owren. Han vet hva han snakker om, etter selv å ha rensket bort 1kvadratmeter med linoleum, stifter, asfaltmasse og gamle aviser – inntil det originale treverket . Tregulv har du mange forskjellige typer av og mange spennende behandlings metoder, alt etter hva du ønsker.


Tregulv kan slipes opp til flere ganger og trenger ikke å koste så utrolig mye. Har du laminat parkett kan det også slipes selv om det er slitt. Det kan ikke slipes like mange ganger som ett heltre gulv , men det er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.